Groupama Asigurari a lansat o platforma online pentru ofertare si vanzare

Groupama Asigurari a lansat o noua platforma online, prin intermediul careia clientii si prospectii pot beneficia de acces simplificat la informatii, suport si acces la cotatii precum si optiunea de a cumparara online produse de asigurare. Noua platforma integreaza astfel website-ul companiei si portalul de ofertare si vanzare online, oferind in acelasi timp optiunea de a fi consiliati prin intermediul Alo Groupama sau a chat-ului online. Astfel, noua platforma adreseaza segmentul de clienti care prefera ca documentarea, ofertarea sau chiar actul de cumparare, sa se desfasoare de la distanta.
“Unul dintre obiectivele strategice pentru Groupama Asigurari este imbunatatirea continua a satisfactiei celui mai important partner al nostru, clientul. Dupa lansarea unor proiecte de anvergura in acest sens, Colectia de avantaje Groupama Asigurari fiind, poate, cel mai bun exemplu in acest sens, ne-am indreptat atentia catre imbunatatirea accesului clientilor la produsele si serviciile noastre. Strategia noastra este sa castigam preferinta clientilor oferindu-le cea mai buna experienta, indiferent de momentul in care intra in contact cu noi: cand nu sunt inca asiguratii nostri, cand doresc sa se informeze, cand achizitioneaza o asigurare sau cand au o dauna. Multe din achizitiile efectuate offline sunt documentate online, in prealabil. Prin urmare, deschiderea unei “mini-agentii” de asigurari online a fost pasul firesc pentru noi in acest moment, iar unul dintre atuu-rile platformei Groupama este simplitatea cu care trecerea din online inspre call-center sau reteaua proprie de vanzari poate fi realizata”, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare Groupama Asigurari.
Printre optiunile disponibile pe groupama.ro se numara: consultarea rapida a preturilor pentru asigurarile CASCO, RCA, de calatorie in strainatate si de locuinta; obtinerea de oferte si cumpararea online intr-un mediu securizat, modalitati diverse de plata- cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs, posibilitatea crearii unui cont cu acces la ofertele si politele achizitionate online, o harta interactiva a agentiilor si unitatilor service, sau optiunea de chat online. Platforma groupama.ro este de asemenea optimizata pentru accesul folosind dispozitivele mobile si va fi in mod constant actualizata cu noi functionalitati, in acord cu nevoile si asteptarile clientilor companiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *