O companie britanica isi deschide birou la Iasi si face recrutari

Incepand cu luna decembrie, compania DA Languages isi deschide la Iasi primul birou in afara Regatului Unit. Noua locatie a fost selectata dupa o analiza atenta, studii de piata si cercetari, iar Iasul a fost orasul preferat de investitori datorita multiplelor oportunitati. Compania a inceput deja recrutarile pentru mai multe posturi vacante.

DA Languages, furnizor de servicii lingvistice cu peste 20 de ani de experienta, cu sediul in Regatul Unit, isi deschide la Iasi primul birou in afara Marii Britanii.

Gestionand anual peste 250.000 de contacte de interpretariat fata in fata si livrand peste 2.500.000 de minute de interpretare telefonica, DA Languages ofera servicii in peste 450 de limbi si dialecte. Compania este specializata in oferirea de solutii lingvistice persoanelor din Regatul Unit care nu vorbesc engleza, dar care acceseaza servicii de medicale in aceasta tara sau care lucreaza cu autoritati locale ori cu firme private. DA Languages crede in importantei unei comunicari clare si precise, iar serviciile companiei sunt special concepute in acest sens.

Au inceput angajarile. Ce posturi sunt disponibile?

Biroul de la Iasi va fi operational incepand cu luna decembrie 2023. Noua locatie a fost selectata dupa o analiza atenta, studii de piata si cercetari, iar Iasul a fost identificat drept orasul care ofera un mix superior de competente, limbi straine vorbite, conexiuni si oportunitati de dezvoltare.

Noul sediu DA Languages va fi situat central, in inima orasului, in imediata apropiere a centrelor comerciale, restaurante, business hubs si alte facilitati de pe strada Sf Lazar. Birou va fi casa pentru mai multe roluri hibride si contracte de colaborare, axate pe marketing, recrutare si servicii de interpretare pentru mai multe limbi, cum ar fi engleza, romana, poloneza, ucraineana si slovaca. In prezent sunt disponibile mai multe roluri in recrutare, marketing, interpret limba poloneza, interpret limba slovaca, interpret limba ucraineana, interpret limba romana.

Obiectivul principal al inaugurarii noului birou DA Languages este de a extinde si diversifica prezenta companiei la nivel international, precum si de a crea noi oportunitati in Iasi.

“Deschiderea unui birou DA Languages la Iasi va oferi oportunitati profesionale exceptionale pentru piata regionala si nationala. In plus, intrarea companiei pe piata locala va diversifica serviciile BPO existente in Iasi, ridicand totodata standardul serviciilor de traducere si interpretare in Romania”, precizeaza Ana Saramet, Head of DA Languages Romania.

Despre DA Languages

Infiintata de Actar Arya in 1998, DA Languages a inceput initial ca o firma mica, avand misiunea de a imbunatati calitatea serviciilor lingvistice pentru cei care aveau nevoie de traduceri sau interpretari. Astazi, compania s-a transformat intr-un furnizor de servicii lingvistice recunoscut la nivel national, influentand elevarea standardelor industriei. Misiunea companiei este de a inlatura barierele lingvistice si de a facilita accesul tuturor la comunicare si diverse servicii. Dorinta lor este sa se asigure ca cei care nu vorbesc engleza pot transmite in mod eficient mesajele in diferite limbi si culturi: “Scopul nostru este simplu: reducerea barierelor lingvistice. Stim ca relatiile si ideile infloresc atunci cand comunicarea este usoara si directa”.

https://www.dalanguages.co.uk/

Leave a Reply

Your email address will not be published.