Scrisoare catre sustinatorii revistei Economia Online

Acum 1 an am initiat Economia Online: un proiect indraznet, promovat de un grup de economisti, istorici, sociologi, specialisti in drept, administratie publica si, nu in ultimul rand, antreprenori.

Economia Online si-a propus sa functioneze ca o Agora a ideilor cu privire la mersul societatii actuale si la schimbarile care se profileaza in viitor. Promovam libertatea de gandire si exprimare, fiind deschisi catre toti ce care sunt in masura si au “ceva” de spus. Ne-am dorit mereu sa generam dezbateri de idei valoroase si, de asemenea, sa cautam impreuna solutii la problemele care apasa in prezent asupra mediului de afaceri si a economiei, in general.

Revista EconomiaOnline.ro gazduieste editoriale, eseuri, puncte de vedere, studii de caz si analize, interviuri, recenzii de carti de economie sau care dezbat si probleme economice, referate stiintifice etc. menite sa transmita mesaje consistente cititorilor. Numaram, in prezent, peste 40 de autori si peste 130 de materiale publicate.

In acest an, al debutului, am reusit sa atragem contributori de marca si am stabilit o “punte” intre mediul academic si cel de afaceri, precum si intre diferitele generatii de “ganditori” in ale economiei. Am fost martori la evolutiile din economia romaneasca si mondiala si, mai mult, am cautat sa extragem, sa analizam si sa sintetizam esenta acestor fenomene, sa aratam cititorilor ce se afla dincolo de aparente.

Dar, ca intotdeauna, pentru a creste mai departe si a ne dezvolta, avem nevoie de sprijinul cititorilor nostri si a celor care apreciaza initiativa noastra. Proiectul nostru este unul non-profit, bazat pe voluntariat, atat din partea echipei redactionale, cat si din partea contributorilor.

De aceea, pentru a ne continua mai departe munca si pentru a dezvolta proiectul Economia Online, avem nevoie de resurse financiare, care sa completeze entuziasmul nostru. O varianta de sprijin aflata la indemana oricui, si care practic nu va costa nimic, este sa redirectionati 2% din impozitul de venit. Desigur, exista si varianta donatiei (prin transfer bancar sau un simplu SMS). Modalitatile de plata sunt detaliate mai jos.

Toti banii obtinuti in acest mod vor fi investiti in dezvoltarea proiectului nostru. Avem in plan extinderea site-ului (deschiderea de noi sectiuni, imbunatatirea graficii, varianta issu), precum si o campanie de promovare sustinuta pe toate mediile (publicitate stradala, online si in mass-media), dar si oferirea de premii contributorilor si cititorilor nostri, pentru a-i recompensa pentru fidelitate si pentru sustinerea cauzei noastre.

Va multumim pentru sprijin si mizam in continuare pe dumneavoastra ca cititori loiali ai revistei! Va promitem ca vom pastra viu spiritul publicatiei noastre si vom face eforturi sa fim mereu mai buni! Asa cum economia online creste de la an la an, la va creste si EconomiaOnline.ro!

Redactor-sef
Dr. Bogdan Capraru

Leave a Reply

Your email address will not be published.