“Esentele tari se tin in sticlute mici”

Anca GAVRILUTA – studenta master Finante si Asigurari, FEAA, Universitatea “Al. I. Cuza” Iasi

Lucrarea “Minighid de investitii bazate pe valoare”, al carui autor este Christopher H. Browne, reprezinta o transpunere aplicativa a proverbului: “esentele tari se tin in sticlute mici”. Fiind un proiect al editurii Publica sustinut de Erste Asset Management, cartea reliefeza o continuitate a colectiilor dedicate investitiilor, oferind o imagine de ansamblu vizavi de implicatiile capacitatii de a lua decizii investitionale asupra vietii individului.

Facand trimitere la exemplul personal, autorul evidentiaza functionalitatea investitiilor bazate pe valoare, oferind atat o imagine asupra modalitatilor de recunoastere a valorii unei actiuni, cat si o serie de sfaturi investitionale ce au ca finalitate transformarea unei investitii bazate pe valoare, intr-un real succes.

Avand in vedere instabilitatea pietelor si facand trimitere la faptul ca oamenii tind sa nu dispuna de rabdarea necesara pentru ca valoarea unei actiuni reale sa fie recunoscuta, raportandu-se adesea la recompensa imediata sau validarea semenilor, cartea, constituie o adevarata provocare pentru cei cu un temperament puternic si cu o viziune investitionala.

Daca vrei sa fii tu cel care creeaza valoare, insa, inca nu dispui de instrumentele necesare, aceasta carte va constitui o validare a profiturilor tale viitoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.