Editura C.H. Beck – Carte juridica si economica – mai 2013

Editura C.H. Beck Romania

Editura C.H. beck este parte integranta a trustului european C.H. BECK, unul dintre cele mai vechi si mai reprezentative din Europa, grup fondat in anul 1763. In prezent, acest grup include mai multe societati din Germania, Elvetia, Cehia, Polonia si Romania. In cei peste 14 ani de activitate, Editura C.H. Beck a realizat o cifra de afaceri care o pozitioneaza intre primele edituri din Romania, publicand peste 2000 de titluri cu tematica juridica si economica, intr-un tiraj total ce depaseste 3.000.000. de exemplare. Iata care sunt principalele oferte de carte pentru luna mai a.c.

Dreptul european al contractelorDreptul european al contractelor
Realitati. Influente. Domeniu de aplicare
Autor: Orga-Dumitriu Gina
Descriere: Teren privilegiat de afirmare a unui autentic voluntarism doctrinar si a initiativelor institutionale la nivelul Uniunii Europene, domeniul dreptului contractelor isi traieste propriile experiente sub impactul fenomenului mai larg al “europenizarii”. Obiectivul unei imagini mai coerente asupra ansamblului eterogen de instrumente alcatuind dreptul european al contractelor in stadiul sau de dezvoltare actual, nefiind ignorate nici identitatile nationale ale contractului si nici noile forme de actiune angajate in materie, a animat intreg discursul lucrarii, legitimand dimensiunea comparativa, normativa si prospectiva a cercetarii intreprinse.
Link:  http://www.beckshop.ro/dreptul_european_al_contractelor-p6283.html

Tehnica operatiunilor de turismTehnica operatiunilor de turism intern si international
Autor: Stanciulescu Gabriela, Olimpia State
Descriere: Cartea ofera cititorilor (studenti, masteranzi, doctoranzi care studiaza Administrarea Afacerilor in Turism, dar si practicienilor si tuturor celor implicati in turism) o combinatie echilibrata de aspecte teoretice si practice.
Pentru lucratorul din turism (indiferent de nivelul ierarhic) nu este suficient sa stie cum se fac anumite operatiuni, ci si de ce se fac. Numai astfel el va putea face alegerile potrivite. Prin urmare, lucrarea de fata a fost gandita astfel incat atat partea teoretica, cat si cea practica sa ofere informatia absolut necesara intelegerii logicii operatiunilor din turismul intern si international.
Link: http://www.beckshop.ro/tehnica_operatiunilor_de_turism_intern_si_international-p6311.html

Investitii imobiliareInvestitii imobiliare. Fundamente, practici si studii de caz
Autor: Muler Onofrei, Capraru Bogdan
Descriere: Lucrarea “Investitii imobiliare. Fundamente, practici si studii de caz” isi propune aprofundarea domeniului imobiliar, precum si al finantarilor specifice dezvoltarii imobiliare, venind in intampinarea multor probleme iscate in contextul actual. Astfel, aceasta se dovedeste a fi utila tinand cont de evolutiile datorate crizei financiare actuale, a carui epicentru s-a regasit in criza creditelor ipotecare din SUA. Investitiile imobiliare din Romania, la randul lor, au fost afectate de criza internationala actuala, astfel, lucrarea de fata putand constitui un ghid de navigare in hatisul problemelor cu care se confrunta acest domeniu.

Ea se adreseaza, in primul rand, circuitului universitar, fiind destinata studentilor de la studiile de master profesional si de cercetare, de la studiile de licenta de la specializarile in domeniul economic, dar si specialistilor, angajatilor in sectorul imobiliar si financiar-bancar, precum si tuturor celor interesati de acest domeniu. Cartea contine atat fundamentele teoretice, dar abunda si in multe exemple, studii de caz si aplicatii practice. Contributia autorilor se imbina armonios, completandu-se reciproc, cu experienta atat in mediul academic, cat si in piata investitiilor imobiliare.
Link: http://www.beckshop.ro/investitii_imobiliare_fundamente_practici_si_studii_de_caz-p6312.html
Recomandari : Head of Retail Consultancy, Jones Lang LaSalle Romania, Andrei Vacaru
Link: http://www.beckshop.ro/Recomand_ri_editoriale/Head_of_Retail_Consultancy_Jones_Lang_LaSalle_Rom_nia_Andrei_V_caru-26-154.html
Managing Director, CBRE Romania, Razvan Iorgu
Link: http://www.beckshop.ro/Recomand_ri_editoriale/Managing_Director_CBRE_Rom_nia_R_zvan_Iorgu-26-153.html

Bazele marketinguluiBazele marketingului
Autor: Funaru Mihaela
Descriere: Aceasta carte reprezinta, mai degraba, un ghid de marketing, cu importanta atat teoretica, cat si practica. Ea urmareste toate elementele esentiale pe care un incepator in domeniul studiului marketingului trebuie sa le cunoasca, pentru ca apoi sa le poata aplica foarte usor in domeniul sau de interes.
Lucrarea se adreseaza in principal studentilor, dar si oamenilor de afaceri si managerilor – tuturor celor interesati in dezvoltarea unei afaceri de succes, avand la baza un suport stiintific.
Link: http://www.beckshop.ro/bazele_marketingului-p6306.html

Legislatia_taxelor_de_timbru._Cod_506Legislatia taxelor de timbru. Cod 506
Autor: Editura CH beck
Descriere: Editia a 14-a a Legislatiei taxelor de timbru cuprinde, pe langa cele mai importante acte normative in domeniu (Legea nr. 146/1997 privind taxele judiciare de timbru, O.G. nr. 32/1995 privind timbrul judiciar si Legea nr. 117/1999 privind taxele extrajudiciare de timbru), normele metodologice de aplicare a acestor acte si un extras din Codul fiscal. In plus, se mai regasesc in cadrul culegerii numeroase note utile, corelatii legislative, un scurt istoric al fiecarui act.
Link: http://www.beckshop.ro/legislatia_taxelor_de_timbru_cod_506_-p5063.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *