Bilete de avion cu plata in 3 rate cu cardul BT Flying Blue

Banca Transilvania impreuna cu compania aeriana KLM au introdus incepand cu luna august a.c., posibilitatea de a achita in 3 rate biletele de avion achizitionate online de pe website-ul KLM, cu cardul BT Flying Blue.

Persoanele care doresc sa calatoreasca cu KLM au acum optiunea de a achita biletul in 3 rate cu cardul BT Flying Blue. Pentru a beneficia de acest serviciu, in timpul rezervarii online, trebuie selectata optiunea de plata cu cardul de credit, iar ulterior, cea de plata cu cardul BT Flying Blue. Dupa efectuarea platii este necesara contactarea echipei call center a Bancii Transilvania (0264.594.337, numar de telefon care apare si pe cardul BT Flying Blue) pentru solicitarea realizarii tranzactiei de 3 rate.

Rezervarile online realizate pe site-ul klm.ro permit mai multe modalitati de plata a biletului, printre care plata cu cardul de credit, debit card, transfer bancar si e-wallet.

Cardul BT Flying Blue este disponibil in doua versiuni: Classic si Premium.

Concurs BT Flying Blue pana pe 31 august

Toate persoanele care isi vor face card BT Flying Blue pana la 31 august 2015 vor fi inscrise automat intr-o tombola pentru doua bilete de avion la Amsterdam sau la Paris, beneficiind totodata de comision zero de emitere a cardului. Mai mult, daca efectueaza o prima cumparatura cu cardul pana la 30 septembrie 2015 vor primi un numar dublu de Mile Premiu pentru prima plata, fata de oferta standard.

Leave a Reply

Your email address will not be published.