Imprumuti sau inchiriezi masina prin Bavaria Mobility?

Fie ca te-ai gandit sa pleci intr-o vacanta prin tara sau peste hotare, fie ca ai in plan o serie de evenimente la care o masina ti-ar fi de mare folos, cu siguranta esti in cautarea celei mai bune solutii pentru a rezolva situatia. Sa inchiriezi sau sa imprumuti o masina? Care e raspunsul cel mai bun?

Dupa ce am analizat parerile mai multor specialisti si a mai multor persoane ce au trecut printr-o astfel de situatie am gasit si raspunsul la aceasta intrebare.

Daca esti in dubii si nu stii cum sa procedezi, te invit sa urmaresti tot acest material care iti va prezenta toate aspectele de care sa tii cont atunci cand ai nevoie de o masina si nu detii un astfel de automobil personal.

Imprumuti masina de la un prieten sau o inchiriezi prin intermediul Bavaria Mobility?

Stiu, primul tau gand este sa apelezi la cel mai bun prieten care sigur nu va avea niciun impediment in a-ti imprumuta masina sa. Dar nici prietenii nu mai sunt cum erau odinioara, mai ales in contextul in care se intampla tot mai multe accidente la volan din cauza prietenilor neatenti. O vorba spune clar si coincis ca masina si femeia nu se imprumuta niciodata. Si exista un mare adevar in vorba asta! Niciodata nu stii ce se poate intampla, si nu c-ar face-o cu rautate, dar chiar si cei mai buni prieteni devin sceptici atunci cand vine vorba de propriul lor automobil.

Mai apoi, exista tiparul prietenilor care iti imprumuta negresit masina, insa care nu-ti vor expune toate problemele cu care ea se confrunta. Sunt situatii in care din entuziasm ca ti-a acceptat solicitarea uiti sa intrebi de aspectele tehnice si de problemele pe care ea le-ar avea. Risti astfel, fix atunci cand iti este lumea mai draga, sa te accidentezi sau sa accidentezi masina prietenului care nu va fi deloc fericit sa fie tras la raspundere. Si asa s-ar putea strica o prietenie de ani si tototata te-ai putea trezi bun platnic.

Asadar, putem concluziona ca nicicum nu este recomandat sa imprumuti o masina de la un prieten.

Singura optiune care-ti mai ramane e sa o inchiriezi, fapt ce poate fi de zeci de ori mai sigur si mai avantajos.

In timp ce masina prietenului poate veni cu anumite probleme la pachet, atunci cand apelezi la un serviciu de inchirieri auto ai garantia ca primesti o masina in perfecta stare de functionare. Astfel, in cazul in care esti o persoana atenta si conduci regulamentar, sansele intamplarii unui incident sunt minore.

Iar un foarte bun exemplu de companie care ofera aastfel de servicii de inchieri sigure si transparente este Bavaria Mobility. La ei gasesti cele mai frumoase masini, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere tehnic si/sau al performantelor. Vorbim de masini care detin in dotare senzori de parcare, lumini de avertizare, servicii ABS, DSC, serviciu de monitorizare al presiunii, etc.

Exista inclusiv variante mai prietenoase cu mediul inconjurator, silentioase si extrem de confortabile. Tu pe care o alegi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.