Global City Business Park inchiriaza 1.600 mp si anunta 3 noi chiriasi

Global City Business Park, unul dintre principalele proiecte de birouri din zona de Nord a Bucurestiului detinut de fondul de investitii Global Finance, anunta semnarea a trei noi contracte si extinderea spatiilor pentru unii dintre chiriasii deja existenti.

“Incepand cu aceasta luna, Global City Business Park a finalizat procesul de inchiriere a inca 1.600 de metri patrati, odata cu venirea a trei noi chiriasi si extinderea spatiului de catre unii din cei existenti. Bergenbier, parte a grupului Molson Coors Central Europe si unul dintre cei mai mari producatori de bere din Europa Centrala si de Est, si-a extins spatiul, ocupand integral etajul in care isi desfasura activitatea de la inceputul anului”, a declarat Sorin Macoveiu, Commercial Manager Global Finance Romania.

Bergenbier nu este singura companie care a ales sa extinda spatiile ocupate, Euroins si Adama Agricultural Solutions marindu-si, de asemenea, suprafatele ocupate in cadrul Global City Business Park.

Potrivit reprezentantului companiei, noii chiriasi din cadrul Global City Business Park sunt Altex Service Center, divizia de service a binecunoscutului retailerului Altex Romania, AutoItalia Group, importatorul marcii JEEP in Romania, si Ted’s. Altex va ocupa un spatiu de birouri de 650 de metri patrati, in timp ce AutoItalia Group a ales inchirierea unei suprafete de 450 de metri patrati, la parterul uneia dintre cele doua cladiri, urmand sa amenajeze un showroom JEEP.

“Cel de-al treilea nou chirias este cafeneaua Ted’s. Venirea sa in cadrul Global City Business Park reprezinta un avantaj pentru toti chiriasii nostri, care beneficiaza astfel de o gama diversificata de facilitati”, a mai spus Sorin Macoveiu.

Acesta a subliniat ca noua cafenea va completa zona de retail foarte bine dezvoltata, care ofera celor peste 2.500 de persoane ce lucreaza in incinta ansamblului de birouri acces la un restaurant self service, un business lounge, un salon de infrumusetare, o farmacie, doua ATM-uri si un magazin Inmedio.

In ceea ce priveste decizia companiilor Altex Service Center, AutoItalia Group, Bergenbier, Euroins si Adama Agricultural Solutions de a inchiria sau a extinde spatiile ocupate, reprezentantul companiei sustine ca beneficiile oferite de Global City Business Park, printre care existenta unor spatii de birouri de clasa A cu o eficienta ridicata, chiriile competitive si costurile scazute de mentenanta comparativ cu alte proiecte similare, au avut un impact pozitiv.

Situat in zona de Nord a Bucurestiului, Global City Business Park are o suprafata construita de 56.000 mp si un total de spatii de inchiriat de clasa A de 51.000 mp in doua cladiri cu un regim de inaltime de P+10. In plus, proiectul dispune de o suprafata de 28.000 mp construiti subteran, unde se regasesc 844 de locuri de parcare, ce le suplimenteaza pe cele existente la exterior. Proiectul a fost demarat in octombrie 2007 si a fost finalizat in totalitate in februarie 2010.

In acest moment, Global City Business Park are peste 30 de chiriasi, cea mai mare parte a suprafetei inchiriate fiind ocupata de companii precum Michelin, Coca-Cola HBC Romania, Total Soft, Euroins, Ford, Honda, Bergenbier, Quntiles sau Monsanto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.