Garanti Bank, premiata de Global Finance

Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare si dinamice banci de pe piata locala, a fost premiata de catre prestigioasa revista Global Finance pentru “Best Consumer Digital Bank in Romania” si “Best Integrated Consumer Bank Site in Central and Eastern Europe Region”. Distinctiile au fost acordate in cadrul “2015 World’s Best Internet Banks Competition in Central and Eastern Europe Competition”.

Evaluarea a fost efectuata de catre un juriu specializat, format din reprezentanti ai Infosys, lider global in consultanta, tehnologie si outsourcing, si din membrii echipei editoriale Global Finance, pe baza unor criterii precum: strategia de a atrage si deservi clientii cu produse digitale, succesul in a-i determina pe clienti sa foloseasca oferte digitale, cresterea numarului de clienti pe segmentul digital, varietatea produselor oferite, dovada tangibila a beneficiilor rezultate in urma initiativelor digitale, functionalitatea si designul website-ului.

“Ne apropiem cu pasi rapizi de o era complet digitalizata, in care timpul are o importanta din ce in ce mai mare. Viitorul domeniului bancar sta in a oferi servicii de maxima calitate prin intermediul celor mai noi tehnologii, in a fi cat mai aproape de clientii nostri, oricand si de oriunde ar avea nevoie de noi. Infrastructura de plati si interactiunea cu clientela de retail va cunoaste modificari semnificative in urmatorii ani, motiv pentru care vom accelera investitiile in platformele de electronic si mobile banking. Ne bucura si onoreaza aceste premii, care ne confirma faptului ca suntem pe drumul cel bun”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank Romania.

Garanti Bank este constant preocupata sa gaseasca noi canale digitale de comunicare, in ceea ce priveste zona de marketing si dezvoltarea de produse, ca parte a strategiei de a investi in inovatie. Pe aceasta directie, banca planuieste sa lanseze propria platforma de Mobile Banking si o versiune actualizata a site-ului, dar si sa aduca imbunatatiri platformei de Internet Banking, Garanti Online.

Acestea sunt al 7-lea si, respectiv, al 8-lea premiu pe care Garanti Bank le-a primit din partea Global Finance, in ultimii sapte ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *