Garanti Bank a directionat 600.000 lei catre WWF in ultimii 5 ani

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci de pe piata locala, a directionat aproximativ 600.000 lei catre WWF Romania (World Wide Fund for Nature) in ultimii cinci ani, de cand a fost lansat WWF Bonus Card.

La orice achizitie facuta cu WWF Bonus Card, Garanti Bank doneaza din partea posesorului de card 0,5% din suma catre proiectele pe care WWF le deruleaza in Romania.

Volumul tranzactiilor efectuate cu WWF Bonus Card a crescut considerabil din 2010 si pana in prezent, ridicandu-se la 18 milioane lei in 2014, reprezentand o crestere de 55% fata de 2013.

“WWF Bonus Card le ofera clientilor Garanti Bank sansa de a se implica si de a contribui la protejarea mediului inconjurator prin sustinerea proiectelor derulate de WWF in Romania. WWF Bonus Card este un produs inovator pe piata locala si suntem increzatori ca vom fi in continuare apreciati de clientii nostri care vor sa ajute natura”, a declarat Emre Unal, Director Carduri, Garanti Bank.

“Acesta colaborare arata cum poate fi creat un parteneriat intre natura si mediul de afaceri, in beneficiul ambelor parti. In ultimii cinci ani, Garanti Bank nu doar ca a fost un sprijin important pentru munca noastra de conservare a mediului inconjurator, dar ne-a ajutat sa informam tot mai multi oameni despre problemele de mediu si sa facem cauza noastra mult mai vizibila. In acelasi timp, WWF Bonus Card a devenit un instrument de implicare a tuturor clientilor interesati in proiectele noastre. Din punctul nostru de vedere, parteneriatul dintre WWF si Garanti Bank este un exemplu bun de cum responsabilitatea sociala si cea pentru mediu pot deveni valori de baza in business. Speram sa dezvoltam si mai mult acest parteneriat in viitor si sa devenim o sursa de inspiratie pentru alte companii care vor sa integreze grija pentru natura si societate in planul lor de afaceri”, a declarat Magor Csibi, Director WWF Romania.

In prezent, exista 4.500 de posesori de WWF Bonus Card, iar anul acesta si-au folosit cardurile cu precadere pentru a cumpara electronice, imbracaminte si produse din supermarket-uri sau din magazinele de bricolaj.

WWF Bonus Card este primul card de afinitate eco din Romania si ofera toate beneficiile programului de loialitate al Bonus Card (acumulare puncte bonus, rate fara dobanda, perioada de gratie). Produsul ofera clientilor posibilitatea de a se implica in procesul de conservare a naturii si sa contribuie direct la imbunatatirea mediului in care traiesc, prin sustinerea proiectelor derulate de WWF in Romania.

Bonus Card este un produs unic in Romania, fiind unul dintre cele mai complexe instrumente de plata din piata, atat pentru posesorii de card, cat si pentru comercianti. Posesorii de card acumuleaza bonus ori de cate ori fac o cumparatura, atat in tara cat si in strainatate, iar bonusul reprezinta bani care pot fi folositi ulterior pentru cumparaturi gratuite in reteaua magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clientii pot alege sa plateasca in rate fara dobanda, beneficiind de flexibilitate in alegerea numarului de rate, in functie de nevoile personale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.