Garanti Bank incheie un parteneriat cu CFR Calatori

Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare si dinamice banci de pe piata locala, a incheiat un parteneriat cu CFR Calatori, prin care orice posesor de card isi poate achizitiona online biletele de tren, de la https://bilete.cfrcalatori.ro. Platforma de procesare a platilor este asigurata de catre NETOPIA mobilPay, liderul pietei locale de mobile payments si unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online cu cardul din Romania, iar tranzactiile vor fi procesate de catre Garanti Bank.

“Platile online reprezinta unul dintre cei mai importanti pasi spre o noua era digitala. La nivel local, numarul tranzactiilor online creste cu aproximativ 20% in fiecare an. Acest lucru denota nevoia oamenilor de eficienta in efectuarea operatiunilor financiare. Prin noul parteneriat cu CFR Calatori dorim sa oferim tuturor posesorilor de card din Romania, indiferent de banca emitenta, posibilitatea de a plati rapid biletele de tren, in cel mai simplu simplu, sigur si rapid mod posibil”, a declarat Emre Unal, Director Carduri, Garanti Bank.

“Una dintre prioritatile noastre o reprezinta dezvoltarea platformei de vanzare online a biletelor de tren si suntem deschisi la parteneriate care faciliteaza accesul usor, rapid si sigur al calatorilor la astfel de achizitii. Cumpararea de bilete online este in crestere, ceea ce se reflecta si in veniturile rezultate in urma achizitiilor online din prima jumatate a anului 2015, care au crescut cu aproape 70% fata de anul trecut”, a explicat Iosif Szentes, Director General CFR Calatori.

“In zilele noastre, platile online reprezinta o nevoie care nu mai poate fi ignorata, mai ales in zona de servicii publice, menite sa ne faca viata mai usoara. Prin parteneriatul cu Garanti Banck, ne bucuram sa oferim calatorilor romani cea mai simpla si convenabila metoda de plata pentru biletele de tren”, a afirmat Antonio Eram, CEO and fondatorul .

Garanti Bank si NETOPIA mobilPay sunt parteneri din anul 2010, iar impreuna ofera servicii de procesare a tranzactiilor cu cardul, pentru comercianti, in mediul online.

Leave a Reply

Your email address will not be published.