Conferinta de dreptul afacerilor 2014

300x250Prima editie a Conferintei Dreptul Afacerilor a avut loc in anul 2005. De la acea prima editie, SCPA Piperea si Asociatii a organizat anual conferinta alaturi de partenerul traditional Facultatea de Drept din cadrul Universitati Bucuresti, cererea de informatii fiind extrem de ridicata in domeniul dreptului societar, al procedurii insolventei si al dreptului  fiscal. Incepand cu anul 2009, editiile conferintelor au fost, in parte, dedicate noilor coduri (civil si procedura civila) care au marcat si continua sa marcheze in mod semnificativ domeniul dreptului afacerilor.

Editia a X-a va fi dedicata unor teme noi, nesupuse inca atentiei mediului juridic, centrate pe aspectele de noutate generate de intrarea in vigoare a noilor coduri (civile si penale) in dreptul societar si in dreptul insolventei.
Anul acesta avem onoarea ca printre organizatori sa se numere si asociatia Henri Capitant, una dintre cele mai prestigioase ONG-uri din mediul juridic international.

Ca in fiecare an, Conferinta Dreptul Afacerilor 2014 va avea placerea de a gazdui ca lectori reputati specialisti, cadre didactice si practicieni in Dreptul Afacerilor (judecatori, avocati, practicieni in insolventa, specialisti bancari) atat din Bucuresti, cat si din Cluj si Timisoara.

Cu participarea extraordinara Prof. dr. Denis Mazeaud, Université Paris II, “Panthéon-Assas”, Paris

Invitati speciali
Excelenta sa domnul Robert Marius Cazanciuc, Ministrul Justitiei
Prof. univ. dr. Stanciu D. Carpenaru
Prof. univ. dr. Viorel-Mihai Ciobanu

Organizatori
Universitatea Bucuresti, Facultatea de Drept, SCPA Piperea&Asociatii, Editura C.H. Beck si Asociatia Henri Capitant

mai multe detalii aici

Leave a Reply

Your email address will not be published.