Beneficiile pe care le ai cand platesti cu cardul tau in afara tarii” – O campanie de informare MasterCard

Pe durata acestei veri, MasterCard desfasoara o ampla campanie de comunicare ce ii vizeaza pe romanii care calatoresc in strainatate.

 Pornind de la ideea ca folosirea unui card MasterCard scuteste efortul si timpul pierdute in operatiunea de schimb valutar, protejeaza banii de evenimente neplacute si ajuta la sporirea confortului in vacanta, compania incurajeaza posesorii de carduri sa plateasca electronic in afara granitelor tarii.

 “Stim cu totii ca vacanta de vara vine greu si trece rapid, asa ca incercam sa ne bucuram de fiecare moment si sa ne ferim de orice incident care ar putea sa ne strice buna-dispozitie” a declarat Georgia Baltag, Marketing Manager Romania, in cadrul MasterCard. “Cardul este un instrument inteligent, care te fereste de multe momente neplacute si cu ajutorul caruia, la sfarsitul vacantei, ai si evidenta tuturor cheltuielilor facute. In plus, cardul MasterCard este acceptat in peste 34 de milioane de locatii din toata lumea, deci te poti baza pe el, orice destinatie ai alege”, continua aceasta.

 Conceptul campaniei a pornit de la cateva temeri simple, care sunt inlaturate complet prin utilizarea cardului: “cati bani sa schimb, ca sa fie destui, dar nu prea multi, incat sa nu raman cu moneda locala la sfarsit”, “unde sa tin banii ca sa ii am mereu in siguranta” si “cum tin evidenta tuturor cheltuielilor”.

 “In vacanta, in mod firesc, ne dorim sa avem cat mai putine griji. De aici a derivat si mesajul de baza al campaniei noastre: Sa numeri experiente in loc de bancnote: De Nepretuit!”, a incheiat Georgia Baltag.

 Orice tip de card MasterCard, fie ca este emis in lei sau in alta moneda, poate fi utilizat la plata in strainatate, in peste 34 de milioane de locatii din toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *