De 1 Decembrie, Banca Transilvania lanseaza optiunea Carduri personalizate cu tematica romaneasca

Banca Transilvania lanseaza optiunea Carduri personalizate cu tematica romaneasca pentru cardurile BT de debit Visa Electron si MasterCard Mondo, ambele in varianta contactless.

Galeria foto, denumita “Iubesc Romania”, poate fi accesata online, pe siteul BT. Aceasta cuprinde atat imagini cu motive si simboluri romanesti traditionale – pentru care banca a colaborat cu Iutta, brand iconic de genti, pantofi si accesorii din piele cu design folk, contemporan – cat si peisaje si instantanee din Romania.

Cu aceste carduri BT poate fi imprumutata o suma de pana la sase ori valoarea veniturilor lunare eligibile, pana la 5.000 de euro. Comisionul de administrare si cel pentru folosirea la cumparaturi este zero.

5 pasi pentru a aplica online pentru un card cu tematica romaneasca:

  • accesare http://www.bancatransilvania.ro/cardultau/
  • alegerea tipului cardului – BT Visa Electron sau BT MasterCard Mondo
  • incarcarea unei imagini din Galeria BT/Iubesc Romania
  • completarea datelor personale
  • confirmarea informatiilor si finalizarea aplicarii

Dupa aplicarea pentru card, se primeste un email din partea BT pentru validarea solicitarii, impreuna cu simularea designului cardului.

Un astfel de card este emis de Banca Transilvania in aproximativ o saptamana, iar persoana care a aplicat este informata printr-un SMS cu privire la emiterea cardului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.