Un alt inceput

Bogdan CAPRARU

Suntem la restriste de vremuri! Turbulentele din cadrul economiilor lumii au rasturnat ierarhii, guverne, institutii, conceptii si curente de gandire! Toata lumea freamata in cautarea unei directii care sa readuca “linistea”. Oare asistam la sfarsitul capitalismului, asa cum comunismul a sucombat in Europa la finalul secolului trecut? Oare societatea se va transforma radical, ca urmare a zdruncinarilor provocate de actuala criza? Oare cutremurul provocat de aceasta va avea replici in continuare?… Sunt ganduri care se infiripa in mintea tuturor, dar raspunsurile intarzie sa apara!

EconomiaOnline este un proiect indraznet promovat de un grup de economisti, istorici, sociologi, specialisti in drept, administratie publica, antreprenori, proiect care isi propune sa devina o Agora a ideilor cu privire la mersul societatii actuale si al schimbarilor ce urmeaza! Avem in vedere promovarea libertatii de gandire si exprimare, fiind deschisi catre toti ce care sunt in masura si au “ceva” de spus. Dorim sa atragem dezbateri de idei valoroase si, de asemenea, sa cream mediul propice pentru eventuale rezolvari a unor probleme ale societatii actuale, in urma acestor dezbateri.

In acest context, revista Economiaonline.ro va gazdui editoriale, eseuri, puncte de vedere, studii de caz si analize, interviuri, recenzii de carti de economie sau care dezbat si probleme economice, referate stiintifice etc. menite sa transmita mesaje consistente cititorilor.

Astfel, ne propunem sa intram in sufletul si mintea cititorilor, sperand sa raspundem la o serie de probleme ce framanta societatea de azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *