Tipografia afacerilor intelepte

Din 2008, Atlas Media Productie isi desavarseste serviciile tipografice, prin investitii in tehnlogii si echipamente care sa permita realizarea de materiale grafice de exceptie pentru clienti. In numele pasiunii pentru publicitate, la Atlas gasiti cateva departamente pe ajutorul carora va puteti baza oricand, si anume: print indoor/outdoor, productie publicitara, decorari si montaje, print digital, creatie grafica. Avand in vedere noile cerinte din industria publicitara, Atlas crede in puterea graficii de calitate, capabila sa ajute afacerile si sa le dea o mana de ajutor, diferentiindu-le vizual in ochii clientilor. 

Pornind de la DTP, pre-press, pana la tipar si finisare, cat si transportul produsului finit la client, ne dedicam solutiilor intelepte, la preturi avantajoase. Ca este vorba despre casete luminoase ori alt produs de care aveti nevoie, experienta in domeniu ne permite sa ne onoram comenzile cu rapiditate si eficienta, in acord cu principiile estetice ale unui bun design si grija sporita pentru obiectivele si mecanismele publicitare. Atat in cazul casetelor luminoase, de exemplu, cat si a literelor volumetrice, telul nostru este sa asiguram gasirea si recunoasterea fara gres a numeroaselor sedii. 

Traind si respirand intr-un mediu aglomerat, din punct de vedere publicitar si nu numai, literele volumetrice functioneaza precum un carlig, atrag atentia, dar ii si ajuta pe oameni sa se orienteze vizual in hatisul atator oferte. Fie ca este vorba despre litere volumetrice din plexiglas, alama, forex, aluminiu, tabla, iluminate cu leduri, tub spectral sau tuburi neon, ele indeplinesc un tel clar. Fac parte din idenitatea vizuala a unui brand si sunt un reper. Atunci cand executia grafica este foarte buna, in acord cu bunul gust, indreptarea contemporana spre minimalism si posiblitatile de iluminare, literele volumetrice pot avantaja o afacere in comparatie cu alta. 

In acelasi tandem sunt si asa-zisele colantari auto. Cunoscute ca medii ale publicitatii in miscare, masinile sunt propice dezvoltarii unei comunicari firesti intre o afacere si public, fara a fi intruzive. Facute dintr-o singura bucata si evitand astfel imbinarile, protejand vopseaua masinii, putand fi schimbate pentru diverse stadii ale unei campanii publicitare, colantarile auto sunt avantajoase atat din pricina costurilor scazute, cat si a eficientei de care dau dovada. Spre deosebire de alte medii, considerate deja de catre oameni suparatoare, intruzive, masinile in miscare duc mesajul in colturi greu accesibile, profitand de timpul de asteptare din statii, de exemplu. Mai putin suparatoare pentru oameni, caci nu invadeaza spatiul, ci sunt intr-o continua miscare si par sa nici nu ceara prea multa atentie, colantarile auto pot transmite un mesaj clar si complex, in acelasi timp. 

Daca aveti nevoie de o tipografie dedicata acestor servicii, Atlas va poate purta pe harta serviciilor sale, la preturi bune si cu servicii excelente, care sa se concretizeze in rezultate palpabile. Evitand incurcaturile, amanarile, stricarea materialelor, tehnologia si echipamentele performante vor duce la bun sfarsit orice comanda, asigurandu-ne ca produsul final este calitativ si potrivit necesitatilor dumneavoastra. Credem in lucrurile bine facute si suntem de parere ca pentru o reusita neta a oricarei strategii de comunicare si promovare, utilizabilele trebuie sa fie de calitate pentru a nu starni doar atentia de scurta durata, ci pentru a-l invita pe client sa se opreasca, sa citeasca, sa caute informatii suplimentare, sa participe activ la dialogul dintre afacere si cumparator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *