Concursul in parteneriat cu Libraria Libertas continua

576150_10152690093545019_1003700076_nRevista Economia Online, in parteneriat cu Libraria Libertas, continua concursul pentru cititorii fideli ai revistei, prin oferirea unor carti cadou. Prin intermediul demersului nostru dorim sa oferim cititorilor acces la lucrari economice de referinta, editate atat in limba romana, cat si in limba engleza. Astfel, Libraria Libertas (http://www.librarialibertas.com) va oferi trei carti (In apararea capitalismului global, Johan Norberg; Aventurile lui Jonathan Gullible, Ken Schoolland; Capital and Interest : A Critical History of Economical Theory, Eugen Von Bohm-Bawerk), prin tragere la sorti, celor care vor raspunde corect la intrebarile din chestionarul de la acest link.

CONCURS

Pentru editia curenta, data limita de completare a chestionarului si intrare in concurs este 31 iulie 2013. Castigatorul va fi anuntat pe pagina revistei si i se va expedia cartea la adresa completata in chestionar.

Succes!

Pentru orice comanda efectuata in perioada 3-9 iunie 2013, Libraria Libertas va ofera GRATUIT un exemplar din titlul The Tragedy of the Euro, Philipp Bagus. Pentru a beneficia de aceasta oferta promotionala, va rugam sa inserati codul “EconomiaOnline” in campul “Observatii privind comanda”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *