Mosul vine cu masina

Anul acesta, Mos Craciun se vede depasit de situatie si apeleaza la ajutoare, altele decat spiridusii lui. Avand in vedere ca sania trebuie unsa, ca e veche si ponosita si nu mai prinde viteza, Mosul s-a hotarat sa incheie un contract cu o firma care face transport de colete international. Pentru ca e destul de zgarcit (in afara de cadouri… cand vine vorba de cadouri, nu e zgarcit deloc), a cautat o firma accesibila, ca nu isi doreste sa dea pe transport mai mult decat pe cadouri.

Asadar, dupa multiple cautari si documentari pe internet, batranul Mos a ajuns la concluzia ca va alege Eastlines pentru cadourile trimise intre Anglia si Romania si retur. Nu de alta, dar sunt accesibili ca pret si serviciile lor includ, pe langa o logistica bine pusa la punct, call center pentru orice fel de informatii si nelamuriri, transport de la usa la usa.

Deci, ce poate fi mai simplu? Impacheteaza cadoul si il trimite direct la usa copilului cel cuminte. In locul Mosului sa fi fost, am fi ales exact la fel. Tu? Ce alegi?

Masina, autoutilitara, camion, ce mai conteaza?!

Bine, bine, poate ca nu vine chiar cu masina, ca la cate daruri are de carat, nu i-ar ajunge nici macar o limuzina. Vine cu o duba autoutilitara sau cu un camion, in functie de cum se organizeaza…

Ca in fiecare an, Eastlines ii ofera mosului 8 autoutilitare in fiecare zi in Londra si in imprejurimi pentru serviciile la adresa si 16 camioane cu plecari in tranzit international in fiecare zi a saptamanii, de luni pana sambata inclusiv. Toate acestea pentru transport colete Romania Anglia door to door.

Ah, e de mentionat faptul ca daca se intampla cumva sa nu ai cutia potrivita pentru cadoul tau, cei de la firma de curierat te pot ajuta, fara probleme. La ei pe site gasesti toate informatiile de care ai nevoie.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Leave a Reply

Your email address will not be published.