Litere volumetrice – solutie rapida, eficienta si accesibila pentru a va face afacerea mai vizibila!

Concurenta din ziua de astazi in orice domeniu de business este foarte mare, astfel ca pe langa calitatea serviciilor sau produselor comercialziate, promovarea este esentiala si poate face de cele mai multe ori diferenta. 

Promovarea cu ajutorul reclamelor stradale este necesara, chiar daca aparent foarte putini dintre noi suntem cu adevarat constienti de ele. 

In cazul in care va numarati printre aceia care doresc sa isi promoveze afacerea ca atare, un brand sau un eveniment, cu ajutorul acestor reclame stradale cu siguranta veti da lovitura. 

O metoda foarte eficienta consta in utilizarea unor litere volumetrice, reprezentand solutia perfecta de promovare atat indoor pentru un design cat mai atragator, dar si outdoor in special, pentru o vizibilitate sporita a magazinului de exemplu.

Daca vreti sa va promovati ideile atunci cu ajutorul cu aceste litere volumetrice puteti da lovitura. Insa, nu orice tip de litere volumetrice, ci acelea comercializate de catre cei de la CBRmarketing.ro

Un foarte mare avantaj, consta in faptul ca design-ul poate fi marit sau micsorat, repetat identic sau adaptat locatiei in parte, pastrand aceleasi reguli de realizare. Acest lucru inseamna ca pot  sa fie realiate litere sau forme care sa reprezinte brandul dumneavoastra si sa se repete in toate locatiile firmei pe care o conduceti.

Un alt mare avantaj consta in faptul ca literele volumetrice sunt vizibile atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. La dimensiuni mai mari, literele pot fi reperate cu usurinta de la o distanta foarte mare. De asemenea, acestea confera eleganta prin efectul lor bidimensional dar si tridimensional. Sau am putea utiliza ca si o alternativa casete luminoase.

Din tipurile de litere volumetrice marca CBRmarketing.ro, puteti alege urmatoarele tipuri:

  • Litere din plexiglas  – acestea sunt confectionate din pexiglas de calitate superioara, fiind foarte usor personalizabile atat din punctul de vedere al design-ului, cat si al dimensiunilor si culorilor.  Toate elementele sunt taiate in placi acrilice si sunt prelucrate cu precizie, astfel incat sa rezulte o reproducere fidela a graficii.
  • Litere volumetrice luminoase – probabil cea mai populara solutie aleasa de catre intreprinzatori de-a lungul timpului, acest tip de litere volumetrice si-a dovedit eficienta datorita iluminarii care ofera un aer aparte si care face ca vizibilitatea sa fie foarte clara nu doar pe timpul zilei, ci si pe timp de noapte. De asemenea, iluminatul se realizeaza cu ajutorul tehnologiei LED de ultima generatie. 
  • Litere volumetrice din polistiren – acestea sunt cele mai accesibile tipuri de litere volumetrice, avant posibilitatea de a fi montate atat la interior cat si la exterior in functie de preferinte si de asemenea, pentru a le da un plus de efect, aveti posibilitatea de a le ilumina cu ajutorul unor proiectoare din exterior.

Daca toate aceste beneficii pe care aceste litere volumetrice le ofera v-au convins ca o astfel de metoda de promovare a afacerii dumneavoastra este alegerea ideala, atunci nu ezitati sa consultati oferta celor de la  CBRmarketing.ro, iar daca veti apela la produsele si serviciile lor, cu siguranta veti avea numai de castigat.  In plus, veti putea beneficia de montaj, lucrari de mentenanta dar si autorizatiile de care aveti nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *