Lesaffre, furnizor de incredere pentru drojdie si produsele de fermentatie

Lesaffre este producatorul care comercializeaza o gama diversa de drojdii, cu scopul de a satisface nevoile brutarilor din intreaga lume si de a le oferi posibilitati multiple de productie. Drojdia este folosita in forma proaspata sau uscata in functie de fiecare tara, de traditiile si mediul specific acestora.

Cui i se adreseaza Lesaffre?

Daca detii o confetarie, o patiserie, o brutarie sau un restaurant cu specific si ai nevoie de un furnizor de

drojdii care iti asigura produsul perfect pentru a pregati preparatul tau unic, Lesaffre este ceea ce ai nevoie. Lesaffre se implica in cercetare si inovatie, isi mentine standardele de calitate si respecta cu strictete politica de mediu.

Care sunt domeniile de activitate ale Lesaffre?

Drojdia si panificatia, nutritia, sanatatea, amelioratorii de panificatie, produsele pentru gust si fermentatia. Lesaffre sustine cercetarea si inovatia la standarde de calitate superioara, avand o politica de mediu desavarsita.

Ce drojdii produce Lesaffre?

Lesaffre produce drojdii sub diferite forme: de la drojdii comprimate, la drojdii granulate, drojdii inactive sau drojdii lichide. Lesaffre adapteaza si imbunatateste in mod permanent solutiile legate de drojdie, cu scopul de a tine pasul cu modificarile privind metodele de panificatie. Lesaffre a gasit o solutie perfecta, pentru ca drojdia uscata instant sa elimine nevoia de a rehidrata drojdia uscata activa, asigurand astfel o putere de fermentatie cu 30-40% mai mare. La Lesaffre gasesti intotdeauna drojdie proaspata, indiferent de tipul de drojdie dorit, putand fi create si tipuri speciale de drojdie.

De ce sa alegi Lesaffre?

Lesaffre este jucatorul principal pe piata de drojdii, cu o gama de branduri recunoscute in randul brutarilor pentru performanta si calitatea lor permanenta. Se aliniaza la standardele internationale, tocmai pentru a-ti livra drojdii de calitate si solutii privind panificatia, nutritia si sanatatea. Daca ai nevoie de calitate, prospetime, siguranta lucrului bine facut si un gust desavarsit, grupul Lesaffre te ajuta in luarea deciziei perfecte. Lesaffre Romania isi are locul in topul celor care proiecteaza, produc si comercializeaza drojdie, amelioratori si mixuri pentru panificatie.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *