Gala Premiilor de Excelenta in Energie – Romanian Energy Awards 2015

Publicatia The Diplomat-Bucharest are onoarea sa va anunte organizarea celei de-a 4-a editii anuale a Galei Premiilor de Excelenta in Energie – Romanian Energy Awards 2015, in data de 12 mai 2015, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti.

Premiile decernate in cadrul Romanian Energy Awards 2015 au ca scop recunoasterea rezultatelor exceptionale atat ale companiilor si organizatiilor cat si ale persoanelor care au contribuit decisiv la dezvoltarea proiectelor si a climatului de afaceri din domeniul energiei in Romania.

Evenimentul este organizat cu suportul: Consiliul Concurentei, Asociatia Furnizorilor de Energie Electrica din Romania (AFEER), Asociatia Romana pentru Promovarea Eficientei Energetice (ARPEE) Federatia Patronala a Asociatiilor Companiilor de Utilitati din energie (ACUE), COGEN Romania, Transelectrica, World Energy Council. Partenerii evenimentului sunt: CEZ Group, Veolia, Adrem Invest, Vimetco, Lacerta si Crowne Plaza Hotel.

In cadrul evenimentului, The Diplomat-Bucharest va lansa anuarul Romanian Energy and Resources Overview 2015.

Evenimentul va reuni reprezentantii ai autoritatilor guvernamentale, ai organismelor de reglementare in domeniul energiei, jucatori de top din domeniul productiei si distributiei energiei, trading, resurse (petrol, gaz, carbune, hidro energie regenerabila), finantare, legislatie, consultanta implicati in dezvoltarea si monitorizarea celui mai dinamic sector din economie.

Membrii juriului sunt:

Iulian Iancu, Committee for Industries and Services – Chairperson, Chamber of Deputies

Alexandru Valeriu Binig, Partener EY

Mihai Albulescu, State Secretary, Ministry of Energy and SMEs

Elena Popescu, General Director of the Energy and Environment Direction, Ministry of Energy and SMEs

Bogdan Marius Chiritoiu, President of the Romanian Competition Council

Zoltan Nagy-Bege, Member of the Regulatory Board, ANRE

Silvia Vlasceanu, Executive Director of the Association of Energy Utilities (ACUE)

Ciprian Diaconu, Director, Transelectrica

Virgil Musatescu, Professor, Doctor Engineer ,Technical University of Bucharest

Aflata la a patra editie anuala, Gala de premiere pentru companii si manageri in domeniul energetic s-a dezvoltat inca din primul an de la lansare intr-o platforma autentica de apreciere a performantei si intr-un reper pentru economia din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.