Fondurile europene si Ajutoarele de Stat 2014-2020 15 APRILIE 2016

Fondurile europene si schemele de ajutor de stat reprezinta surse de finantare esentiala pentru mediul de afaceri din Romania, iar cresterea gradului de absorbtie este o miza importanta pentru tara noastra. In bugetul multianual 2014-2020, Romania are alocate 43 de mld. Euro, dintre care 22,9 mld. Euro pentru Politica de Coeziune si 19,7 mld. euro pentru Politica Agricola. 

Schemele de ajutor de stat sunt o solutie viabila de investitie, multe companii beneficiind de fonduri nerambursabile. In ultimii 6 ani au fost alocate, prin acorduri de finantare, aproximativ 1 mld. de euro si s-au creat prin investitiile realizate peste 25.000 de locuri de munca. Pentru 2014-2020 au fost alocate 1,2 miliarde euro, iar ajutorul de stat acordat de statul roman unui beneficiar poate ajunge pana la 50% din cheltuielile investitiei si la o valoare de 37,5 milioane euro.

BusinessMark are placerea sa anunte organizarea celei de a II-a editii a conferintei “Fondurile europene si Ajutoarele de Stat 2014-2020 “, eveniment ce va avea loc pe data de 15 aprilie 2016 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Evenimentul constituie un prilej de analiza si dezbatere a situatiei accesarii  fondurilor europene si a ajutoarelor de stat, a oportunitatilor si a perspectivelor pentru perioada 2014-2020, reunind reprezentanti de marca din: Guvern si ministerele de resort, Autoritatile de Management, companii mari si IMM-uri care au implementat/ implementeaza proiecte sau doresc sa acceseze fonduri europene si ajutoare de stat, experti, investitori, banci si companii de consultanta.

Printre speakerii care au confirmat prezenta, mentionam:

  • Carmen Aura Raducu, Ministrul Fondurilor Europene
  • Claudia Ionescu, Sef Departament Promovare Regionala si Investitii, Programul Operational Regional Bucuresti-Ilfov
  • Radu Gratian Ghetea, Presedinte CEC Bank, Presedinte de onoare Asociatia Romana a Bancilor
  • Mirela Dobre, Expert Directia Generala Analiza Programare Evaluare, Ministerul Fondurilor Europene
  • Bogdan Hossu, Director General, Wise Finance Solutions
  • Oana Stoenescu, Director de Vanzari, Garanti Leasing
  • Çağatay Suner, Director General, Glasscorp, parte a Sisecam Group
  • Roland Toma, Consultant Fonduri Europene, Wise Finance Solutions

 

Fondurile europene si Ajutoarele de Stat 2014-2020 “, va avea loc pe data de 15 aprilie 2016 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Partener principal: Wise Finance Solutions.

Partenerii evenimentului sunt: CEC Bank, Garanti Leasing, Klarmedia, Biroul de traduceri Champollion si Graphtec Design.

Evenimentul are drept parteneri media: Finzoom, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Business Editors, Energynomics, Avocatura.com, Economic ZOOM, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Transilvania Business, Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Antreprenor in Romania, Mark Media, Rabbit Media si Plan de afacere.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *