De unde achizitionezi casa de marcat obligatorie

Administrezi o cofetarie, un salon de infrumusetare, magazine sau cofetarii? Conform Ordonantei de Urgenta 28/1999, casa de marcat fiscala este obligatorie pentru toti operatorii economici care presteaza servicii pentru populatie sau livreaza bunuri. Astfel, acestia au obligatia de a emite clientului bon fiscal, iar la cererea acestuia, si factura fiscala, iar aceste lucruri se pot obtine doar prin casa de marcat.

Cria Soft Solutions vine in ajutorul tau atat cu produse, cat si cu servicii. Cria Soft te poate ajuta cu informatii pretioase atunci cand esti in cautare de surse sigure pentru functionarea afacerii tale la
cele mai inalte standarde. Cu Cria Soft lucrezi in siguranta si in deplina legalitate, fiind la curent cu tot ce este nou in domeniul fiscalitatii.

Casele de marcat Datecs contin o gama larga de produse, care pot fi personalizate in functie de tipul afacerii tale. Sunt potrivite pentru orice tip de intreprindere si iti ofera diversitate prin specificatiile tehnice individuale. Cria Soft detine case de marcat pentru magazinele cu numar de vanzari reduse, precum bijuterii, saloane de infrumusetare, restaurante mici, magazine cu articole de lux si alte tipuri de comert. Cria Soft va poate oferi case de marcat si pentru magazinele mai mari, supermarket-uri, farmacii, restaurante sau alte tipuri de unitati comerciale. De asemenea, exista si
pentru baruri sau terase o diversitate de case de marcat Datecs.
Pe langa casele de marcat Datect, Cria Soft Solutions detine o varietate de alte produse, care va sunt de folos la gestionarea si intretinerea documentelor, banilor, produselor si a soft-ului. Sertare de bani, accesorii si role termice, imprimante fiscale sau termice, sisteme POS si soft, cititoare de coduri de bare si cantare, toate aceste produse se gasesc pe Cria Soft- tehnica fiscala.

Cria Soft nu este dotat doar cu produse, ci va ofera si servicii, precum informatii referitoare la fiscalizarea casei de marcat (documente necesare), consiliere pentru alegerea celei mai bune solutii fiscale, consiliere cu privire la obligatiile legislative ale utilizatorilor de case de marcat, dar si ajutor privind proiectarea si implementarea de solutii de gestionare business. Cria Soft va ofera indrumare in procedura de predare memorie fiscala, dar si servicii si asistenta tehnica.

De altfel, va puteti informa despre noutatile legislative cu numai un click. De tot ce presupune siguranta afacerii tale are grija Cria Soft, prin serviciile si produsele de inalta calitate.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *