Garanti Bank incheie un parteneriat de bancassurance cu Metropolitan Life

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci de pe piata locala, a semnat un parteneriat cu Metropolitan Life, una dintre cele mai importante companii de asigurari din Romania, prin care posesorii de Bonus Card beneficiaza de un pachet complementar de asigurare.

Noul pachet de asigurare se numeste PPI (Payment Protection Insurance) si este rezultatul primului parteneriat de bancassurance dintre Garanti Bank si Metropolitan Life.

Clientii Garanti Bank care detin un card Bonus Card Standard, Gold sau Platinum vor putea beneficia de o protectie financiara in raport cu datoria aferenta cardului de credit, in cazul unui eveniment major neprevazut si nedorit, precum somajul sau decesul. Beneficiul de asigurare se plateste dupa cum urmeaza: in caz de somaj, Metropolitan Life preia plata ratei minime necesare aferenta datoriei cardului de credit pentru o perioada de sase luni, in numele clientului Garanti Bank, beneficiu care poate fi oferit de doua ori in perioada de valabilitate a cardului. In caz de deces, Metropolitan Life acopera in intregime datoria cardului de credit.

Pachetul de asigurare PPI presupune un cost pentru titularul cardului numai atunci cand exista o datorie la data scadenta. Spre exemplu, pentru o datorie de 1000 de lei, prima de asigurare lunara corespunzatoare ar fi de 1,68 lei.

“Ne asteptam ca acest nou parteneriat de bancassurance sa aduca un plus semnificativ de valoare clientilor Garanti Bank. Impreuna cu Metropolitan Life vom oferi un serviciu complex, care ofera protectie financiara posesorilor de Bonus Card, in situatii mai putin previzibile, astfel incat acestia sa isi poata mentine stilul de viata cu care s-au obisnuit. Credem ca vom avea unul dintre cele mai competitive produse financiare din piata”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank.

“La Metropolitan Life, suntem dedicati in mod constant sprijinirii planurilor de viitor ale romanilor. Acesta este motivul pentru ne-am angajat sa oferim solutii inovatoare, care asigura protectie in situatii neasteptate, si sa investim in parteneriate solide, precum este parteneriatul de bancassurance cu Garanti Bank. Astfel, le oferim clientilor acces la solutii simple de protectie financiara care le satisfac cel mai bine nevoile si planurile de viitor”, a declarat Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Bonus Card este un produs unic in Romania si unul dintre cele mai complexe instrumente de plata din piata, atat pentru posesorii de card, cat si pentru comercianti. Posesorii de card acumuleaza bonus ori de cate ori fac o tranzactie, atat in tara cat si in strainatate, iar bonusul reprezinta bani care pot fi folositi ulterior pentru cumparaturi gratuite in reteaua magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clientii pot alege sa plateasca in rate fara dobanda, beneficiind de flexibilitate in alegerea numarului de rate, in functie de nevoile personale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *