BiroulContabil este solutia optima pentru orice antreprenor

Multi proprietari de afaceri mici nu considera necesara urmarirea fluxului banilori si nici tinerea sub evidenta a tuturor cheltuielilor realizate intr-un an, acestia inteleg importanta acestor lucruri doar atunci cand se apropie predarea acestora catre contabili sau firme de contabilitate. Se stie ca anual vine o perioada in care cei de la impozite si taxe verifica fiecare dosar depus de administratorii companiilor, de aceea este necesar ca pe parcursul anului sa se tina o evidenta contabila stricta si corecta a acestora, totusi sunt cazuri in care nu se procedeaza asa si administratorii au nevoie de timp pentru realizarea lor, din acest motiv ei solicita o prelungire.

In acest caz, nu trebuie sa astepti pana in ultimul moment pentru aceasta solicitare, plus ca trebuie sa stii ca acest proces poate dura ceva timp, si de aceea ai nevoie sa ti se acorde suficient timp, pentru a necesita mai multa atentie. O data obtinuta amanarea poti aduna toate inregistrarile fiscale, incepi sa alcatuiesti o documentatie pentru toate achizitiile, cheltuileile de afaceri, venituri si inregistrarile tranzactiilor, tragand toate chitantele, extrasele de cont, cecuri anulare si facturi platite cu ajutorul lor vei alcaturi dosarul cu cheltuieli de peste an.

O data adunate documentele necesare incepe sortarea si clasificare acestora, nu le poti pune pe toate la gramada, acestea necesita sortarea lor in functie de cheltuieli, cum ar fi cheltuielile cu utilitatile, cheltuieli medicale, si lista poate continua. Asa va fi mai usor sa stabilesti cheltuielile totale din anul respectiv.

Ultimul pas il reprezinta documentarea, asigura-te ca toate veniturile sunt documentate, asa vei putea demonstra corectitudinea veniturilor dumneavoastra, dar si a cheltuielilor.

Puteti sa evitati aceste probleme fie puteti aloca timpul necesar acestor evidente, chiar daca acest lucru inseamna ca zilnic sa treci in registrul contabil toate cheltuielile si toate veniturile impreuna cu documentele necesare, iti poti realiza un sistem pe care sa il poti respecta zi de zi, sau poti apela la firme de contabilitate specializate si astfel vei trece cu bine de fiecare control fiscal.

O firma contabilitate buna se cunoaste de la primul contact cu clientul. Are clienti seriosi, multi, vechi, este activa in online si offline, are servicii multe, diverse si de calitate si stie cum sa scoata orice societate sau firma din impas. Cu o experienta vasta si peste 50 de clienti care colaboreaza cu ea, BiroulContabil nu face rabat de la aceste aspecte esentiale pentru evolutia si dezvoltarea unei afaceri. Ceea ce individualizeaza sunt serviciile complete financiar-contabile, optimizarea fiscala, auditul financiar si intern, precum si supervizarea evidentei contabile cu ajutorul expertilor contabili pasionati de meseria pe care o profeseaza.

Serviciile de resurse umane si salarizare completeaza grila excelenta de oferte specializate puse la dispozitie de Biroulcontabil, refaceri sau verificari de evidente contabile, certificari de situatii fiscale. Printre avantajele colaborarii cu Biroulcontabil se numara garantia serviciilor prestate si expertiza contabila de calitate, confortul dat de accesul imediat la orice informatie prin intermediul unei platforme online simplu de folosit si intuitive.

biroulcontabil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *