Servicii de contabilitate pentru PFA si marketing online eficiente pentru afacerea ta

Ai infiintat de curand un PFA si nu stii cum sa gestionezi mai bine afacerea ta? Ai nevoie de servicii de contabilitate special concepute pentru PFA si de servicii de marketing online. Oamenii trebuie sa auda de tine, iar situatia financiar-contabila trebuie sa fie impecabila pentru o afacere sanatoasa.

Acum, exista servicii de contabilitate special concepute pentru PFA-ul tau: FirmaDeConta. Activitatea ta se desfasoara in deplina ordine si disciplina, deoarece ne ocupam de tot ce inseamna relatia cu ANAF: depunerea declaratiilor fiscale, ridicarea deciziilor de impunere, rezolvarea adreselor de la ANAF, reprezentarea in caz de control la sediul nostru fara a-ti deranja activitatea de zi cu zi, urmarirea inregistrarii corecte a platilor catre buget prin obtinerea anuala a unui certificat de atestare fiscala. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi www.conta-pfa.ro si inca 3 lucruri importante: sa trimiti o procura de depunere a declaratiilor, sa accesezi contul de client din aplicatia MyAccountant si sa vii la sedintele de consultanta.

Firma de Conta are in spate o echipa completa, alcatuita din peste 15 de experti contabili, consultanti fiscali si auditori financiari din toate domeniile, pregatiti special pentru a asigura excelenta contabilitatii tale. Firma de Conta este reprezentata de cei peste 20 de ani de existenta si de cei peste 175 de clienti care au primit servicii de contabilitate pentru PFA ireprosabile. Pe noi ne recomanda cei peste 175 de clienti carora le-am oferit servicii de contabilitate pentru PFA ireprosabile. Firma de Conta este aici pentru tine!

Pe langa serviciile de contabilitate pentru PFA, firma ta are nevoie de servicii de marketing online. Odata stabilita partea financiar-contabila a afacerii tale, trebuie sa te gandesti la promovarea ei. Cum te ajuta

The Markers in promovarea afacerii? Printr-o strategie complexa de optimizare SEO, prin promovare pe retelele social media, prin campanii de emailing, prin campanii Google AdWords si prin promovare prin retelele The Markers. The Markers Consult iti ofera acum posibilitatea de a iti promova serviciile si produsele prin intermediul unei retele de site-uri si portaluri online, dedicate diferitor audiente din Romania.

Ajuta-ti afacerea sa prospere si lasa expertii sa se ocupe de PFA-ul tau!

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *