Concurs Economia Online si Libraria Libertas 3 – 9 iunie 2013

Castigatorii lunii iulie sunt:

Paun Iulian Gabriel: Capital and Interest : A Critical History of Economical Theory, Eugen Von Bohm-Bawerk

Pacurariu Petronela: In apararea capitalismului global, Johan Norberg

Simon Alexandra: Aventurile lui Jonathan Gullible, Ken Schoolland

Felicitari!

 

 

 

Revista Economia Online, in parteneriat cu Libraria Libertas, continua concursul pentru cititorii fideli ai revistei, prin oferirea unor carti cadou. Prin intermediul demersului nostru dorim sa oferim cititorilor acces la lucrari economice de referinta, editate atat in limba romana, cat si in limba engleza. Astfel, Libraria Libertas (http://www.librarialibertas.com) va oferi o carte (al treilea premiu: un exemplar din titlul The Tragedy of the Euro, Philipp Bagus ), prin tragere la sorti, celor care vor raspunde corect la intrebarile din chestionarul de la acest link.

CONCURS

Pentru editia curenta, data limita de completare a chestionarului si intrare in concurs este 9 iunie 2013. Castigatorul va fi anuntat pe pagina revistei si i se va expedia cartea la adresa completata in chestionar.

Castigatorul editiei 25-31 mai 2013 este Lipan Victor din Roman. Felicitari! Multumim tuturor participantilor pentru interes si va invitam in continuare sa va inscrieti in editiile concursului nostru!

Succes!

Pentru orice comanda efectuata in perioada 3-9 iunie 2013, Libraria Libertas va ofera GRATUIT un exemplar din titlul Defending the Undefendable, autor Walter Block. Pentru a beneficia de aceasta oferta promotionala, va rugam sa inserati codul “EconomiaOnline” in campul “Observatii privind comanda”

Competitie inchisa! Castigatorul editiei 25-31 mai 2013 este Rodica Dumitrita Ciucanu din Com. Ceahlau, Jud. Neamt. Felicitari! Multumim tuturor participantilor pentru interes si va invitam in continuare sa va inscrieti in editiile concursului nostru!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *