Un nou site s-a lansat in Republica Moldova, determinat sa ofere informatii de calitate legate de cursul valutar

Despre ce este vorba?

www.curs-valutar-bnr.ro (accesibil si la adresa scurta cvbnr.ro care redirecteaza catre convertorul valutar din acest site) si-a extins prezenta si in Republica Moldova. Curs BNM (www.cursbnm.md) ofera aceeasi functionalitate apreciata de vizitatorii din Romania, dar cu datele, evident, de la Banca Nationala a Moldovei.

Punctul fortele al site-ului sunt graficele de evolutie curs, sectiunea de convertor valutar avansat si faptul ca poti sa vezi cursul oricarei monede raportata la orice alta moneda (putine site-uri ofera acest lucru).

In plus, persoanele juridice cred ca vor aprecia faptul ca este oferit cursul valutar mediu, util in calculele de contabilitate.

Daca ai un blog sau orice alt site, si ai nevoie de cursul valutar, prin includerea unui simplu javascript, ai cel mai avansat sistem de preluare curs valutar bnm, afisat direct la tine in pagina + optional (convertor BNM). Poti customiza aproape orice, de la font-family, culori, padding-uri, ce valute sa apara pana la variatie, latime, colturi rotunjite sau chiar mod “responsive”.

Acest widget de curs valutar este preluat in versiunea din Romania, de cel putin 2000 de site-uri.

In curand, site-ul va furniza si cursul de la toate bancile din Republica Moldova + o versiune in limba rusa.

One Response to Un nou site s-a lansat in Republica Moldova, determinat sa ofere informatii de calitate legate de cursul valutar

  1. Maria says:

    Interesant, ar fi util sa aiba si cursul de la casele de schimb valutar, nu doar de la banci. Imi place convertorul valutar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.