Revista presei economice- 4 iunie 2013

Valorile previzionate pentru Germania in 2013 scad
 Capital

Pe fondul incertitudinilor din zona euro, FMI a redus la jumatate valorile din previziunile referitoare la cresterea economica a Germaniei pentru 2013.

Aceste estimari sunt in momentul de fata la 0,3% in 2013, fata de 0,6% cat se preconiza la inceputul anului, iar in 2014 se ridica la 1,3%.

Un punct pozitiv pentru Germania este ca a reusit sa faca fata crizei datoriilor suverne si sa evite intrarea in recesiune, insa trebuie sa acorde o atentie deosebita in domeniul consolidarii fiscale pentru a se evita “supra-performanta”.

 

Romtelecom partener Google AdWords
WallStreet 

Romtelecom a incheiat un acord cu Deutsche Telekom si Google prin care lanseaza un proiect la nivel european pentru consultanta in publicitate.

Se pun la dispozitia antreprenorilor servicii pentru dezvoltarea vizibilitatii online, fara a fi nevoie de expertiza proprie sau alte resurse interne ale firmelor.

Costurile acestor campanii online prin Google AdWords incep de la 100 euro pe luna plus un tarif unic de initiere, nefiind conditionata de apartenenta la alte servicii Romtelecom.

 

Bursa de la Istanbul afectata de proteste
Ziarul Financiar

Sedinta de inchidere de luni a Bursei de la Istanbul a inregistrat o scadere de 10% a indicelui Istanbul National 100, iar lira turceasca a atins minimul ultimului an in raport cu dolarul.

Protestatarii denunta autoritatea conducerii si cer demisia premierului Erdogan. La sfarsitul saptamanii au avut loc unele dintre cele mai grave si violente proteste.

Analistii sustin ca aceste evenimente nu vor pune in pericol stabilitatea guvernului insa se estimeaza o temperare a stilului de conducere.

Loredana Savin

Leave a Reply

Your email address will not be published.