Piese pentru tractoare si utilaje agricole

Tractoarele sunt folosite la ferme pentru automatizarea diferitelor activitati agricole. Sunt indispensabile pentru fermele modernizate si nu numai. Nu numai tractoarele sunt indispensabile, ci si alte tipuri de utilaje agricole.
 
Multe tractoare si masinarii au fost proiectate sa dureze zece ani, dar, ca orice alta masina agricola, piesele sunt supuse uzurii. Pentru a asigura functionarea tractoarelor dvs. si pentru a evita pagubele costisitoare, este important sa folositi piese de schimb de inalta calitate. Cautati piese de schimb pentru tractoare? Nu cautati prea departe pentru ca noi va oferim o solutie. La magazinul online tractorsud.ro veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a va asigura ca functionarea continua a utilzajului dumneavoastra.Pe site sunt diponibile piese tractor verificate si conforme. De asemenea, indiferent de masinaria dvs, veti gasi piese utilaje agricole pentru orice. Pe tractorsud.ro sunt disponibile brand-uri mari si modele cunoscute.
 
Iata cateva recomandari pentru a asigura durabilitatea tractoarelor dvs.: utilizarea atenta, intretinerea adecvata si disponibilitatea pieselor de schimb de inalta calitate. Avand cateva mii de coduri de piese si un stoc mare, tractorsud.ro ofera o gama variata de piese de schimb, potrivite pentru toate marcile importante: Case-IH, Deutz Fahr, Fendt, Ford, John Deere, Massey Ferguson, Mc Cormick, New Holland, Claas. 

Datorita stocului disponibil si livrarilor in timp scurt, magazinul poate garanta un serviciu rapid, astfel incat sa minimalizeze timpul oprire al masinii tale.
 
Piese de schimb pentru tractor

Cum spuneam, tractorsud.ro este cunoscut pentru gama sa de piese tehnice multiple de inalta calitate, potrivite pentru toate marcile si modelele de tractoare majore. Datorita investitiei continue in dezvoltarea de produse, merge mana in mana cu tendintele industriei si ofera piese de schimb pentru tractoare si masini noi si folosite. Gama extinsa de piese de schimb pentru tractor include scaune, lumini, pompe de frana, joystick-uri, incuietori si multe altele.
 
De ce sa alegi tractorsud.ro?

De la cel mai mic surub la rama completa: tractorsud.ro are totul. Este magazinul dvs. universal pentru piese de schimb si accesorii pentru vehicule adecvate pentru manipularea materialelor, vehiculelor industriale si utilajelor agricole.

Asistenta calificata este formata pentru a intelege nevoile specifice ale fiecarei marci si masini, precum si pentru a oferi un serviciu profesional care sa raspunda intrebarilor dvs. tehnice.

Ai nevoie de mai multe informatii?

Puteti cauta dupa cod, nume, producator sau utilaj pentru a gasi cu usurinta partea de care aveti nevoie.

De ce sunt diferite tractoarele si utilajele agricole?

Utilajele agricole sunt masini cu roti sau pe senile destinate utilizarii in activitati agricole si forestiere si pot transporta, de asemenea, echipamente pentru executarea acestor activitati. Astazi, oriunde locuim, putem conta pe proximitatea atelierelor mecanice specializate pentru vehicule de lucru si masini agricole. Calitatea lucrarilor desfasurate este, in general, ridicata si recomandam utilizarea acestora in orice caz. Cu toate acestea, exista unele operatii de intretinere relativ simple, pe care orice persoana care manipuleaza un utilaj agricol trebuie sa le efectueze independent, atat pentru a face fata neprevazutului, cat si pentru a evita anumite cheltuieli. Tractorsud.ro incurajeaza aceasta practica punand la dispozitie kit-uri de operare, pentru inlocuirea diferitelor filtre, lubrifianti si aditivi pentru motor, etansare, garnituri si alte parti mecanice ale sistemului.
 
Unele piese necesita inlocuire dupa anumite intervale de timp, dar nu este neobisnuit ca masinile, in special cele din sectorul agricol, sa fie neglijate din cauza multiplelor alte munci ce trebuiesc efectuate. Iarna este anotimpul potrivit pentru a efectua o verificare minutioasa. Profitam de ocazie pentru a reaminti utilizatorilor sa urmeze intotdeauna cuplurile de strangere indicate in manuale pentru a se proteja tractorul de blocaje si daune pe diverse fire si componente.
 
A nu se intelege ca intretinerea masinii agricole poate fi neglijata luni intregi, relegand-o doar iarna. O mentenanta se poate efectua la fiecare doua luni.

Intervalul de timp mai scurt (250 de ore) intre o interventie si alta este cel care vizeaza inlocuirea uleiului de motor (variatii minime se datoreaza tipului de ulei si modelului tractorului), in timp ce inlocuirea filtrului poate avea loc la fiecare 500 de ore de munca. Utilizand intotdeauna manualul, veti sti tipul de ulei potrivit pentru utilaj.
 
Pentru filtrul diesel, cadenta este aceeasi cu filtrul de ulei de motor, in timp ce pentru sistemul hidraulic, timpii se extind, iar filtrul si uleiul pot fi schimbate la fiecare 1500 de ore. O atentie deosebita trebuie rezervata filtrelor si radiatoarelor, eventual cu curatarea zilnica prin utilizarea jeturilor de aer comprimat, in special in tractoarele din categoria III, care promoveaza eficienta maxima in timp. In acelasi mod, este important sa verificati intotdeauna calitatea si cantitatea lichidelor de racire si sa le reincarcati in functie de necesitati. Nu uitati de o verificare frecventa a presiunii in anvelope,
deoarece siguranta muncii dvs. poate depinde de umflarea corecta a
acestora.
 
Toate aceste practici pot evita defectiunile problematice daca sunt efectuate cu frecventa corecta, precum si garantarea unei economii bune. Daca insa aveti probleme, tractorsud.ro va sta la dispozitie cu orice piesa doriti.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Leave a Reply

Your email address will not be published.