Lansare Wizmo.ro: Investitie de 500.000 euro intr-o noua platforma imobiliara

Un grup de investitori belgieni si romani, specializati in e-commerce si dezvoltare IT, investeste 500.000 euro in Wizmo.ro, o noua platforma imobiliara dedicata atat sectorului rezidential, cat si celui de business, care isi propune sa contribuie semnificativ la dezvoltarea pietei de profil din Romania, aducand, in acelasi timp, un plus de transparenta.  Wizmo.ro, platforma specializata in listarea de anunturi imobiliare, targeteaza, in egala masura, proprietarii de imobile, agentiile imobiliare, dezvoltatorii imobiliari, cat si persoanele si companiile care sunt in cautarea unui spatiu construit sau teren, fie el de inchiriat sau de vanzare.

“Am luat decizia de a investi in aceasta platforma deoarece consideram ca mediul economic din Romania, cat si piata imobiliara, ne pot oferi toate atuurile pentru a transforma Wizmo.ro intr-un proiect de succes. Pentru a demara aceasta investitie am analizat atent potentialul pietei de real-estate si am observat ca acesta este in crestere in marile orase ale tarii, in special pe segmentul rezidential si office”, a declarat Maarten Deboo, CEO Wizmo.ro.

Potrivit lui Maarten Deboo, in urmatoarele trei luni, Wizmo.ro isi doreste sa ajunga la 100.000 de listari, pe segmentele rezidential, comercial, office, industrial si agricol. Din total, cele mai multe anunturi vor fi pe segmentul rezidential, mai ales ca, in perioada vara – toamna, numarul cautarilor de apartamente de inchiriat va fi in crestere.

Piata de profil este aglomerata, dar nu saturata

“Piata de profil din Romania este aglomerata, insa nu saturata si credem ca, prin lansarea Wizmo.ro, vom arata ca lucrurile pot fi facute chiar mai bine. In acest sens, suntem de parere ca pentru consumatori nu conteaza ce platforma folosesc pentru orice tip de tranzactii imobiliare,  atat timp cat gasesc ceea ce au nevoie”, a mai afirmat Maarten Deboo.

Astfel, Wizmo.ro isi propune sa ofere clientilor, fie ca sunt persoane fizice, companii sau agenti imobiliari, o multitudine de instrumente si functionalitati care sa ii ajute sa gaseasca rapid si eficient raspuns la cerintele lor.

“Lansam aceasta platforma pentru a oferi utilizatorilor o solutie mai buna in tranzactionarea proprietatilor. Scopul nostru este sa devenim sursa de cautare pentru toti cei implicati in tranzactiile imobiliare: cumparatori sau chiriasi, proprietari, agentii si dezvoltatori imobiliari”, precizeaza Maarten Deboo.

De ce este Wizmo.ro o platforma diferita

Wizmo.ro se diferentiaza prin mai multe aspecte, comparativ cu alte platforme similare existente pe piata locala. In primul rand, proprietarii isi pot crea cont si adauga un anunt in mod gratuit. In al doilea rand, cei care cauta o proprietate au totul intr-un singur loc, intr-o interfata prietenoasa, de unde pot accesa cu usurinta detaliile proprietatilor de referinta. In plus, utilizatorii Wizmo.ro pot naviga usor pe platforma, de pe orice tip de dispozitiv – desktop sau mobile.

“Un alt beneficiu al noii platforme este sistemul de review-uri, prin care clientii pot da feedback legat de calitatea serviciilor agentiilor, un instrument unic pe piata de profil, prin intermediul caruia speram sa aducem un plus de transparenta fata de clientii finali, care isi pot spune parerea. In acelasi timp, este un factor-cheie pentru agentiile imobiliare si dezvoltatorii imobiliari care investesc in calitatea serviciilor. Astfel, clientii vor valida serviciile prin ratingul oferit, iar dezvoltatorii si agentiile vor castiga credibilitate”, a mai explicat Maarten Deboo.

Acesta a subliniat ca o alta noutate a platformei este serviciul de mesagerie directa cu potentialii clienti. In acest fel, partilor implicate intr-o negociere le va fi mult mai simplu sa intre in contact si sa definitiveze o tranzactie. De asemenea, un alt beneficiu este ca Wizmo.ro va recompensa anunturile calitative, cele cu descrieri elaborate, cu fotografii de calitate.

In plus, Wizmo.ro a pregatit pachete pentru profesionistii din domeniu – agentii si dezvoltatori imobiliari – preturile fiind diferite in functie de serviciile incluse si de numarul de listari disponibil in portofoliul agentiilor. De asemenea, in urmatoarele luni, odata cu lansarea platformei, agentiile au 4 luni gratuite, pentru a testa platforma.

Lansata la nivel national, pentru moment, Wizmo.ro functioneaza in varianta Beta, in scopul perfectionarii platformei pe baza opiniilor venite de la primii utilizatori.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.