Editura C.H. Beck – Carte juridica si economica – iunie 2014

Editura C.H. Beck este parte integranta a trustului european C.H. BECK, unul dintre cele mai vechi si mai reprezentative din Europa, grup fondat in anul 1763. In prezent, acest grup include mai multe societati din Germania, Elvetia, Cehia, Polonia si Romania. In cei peste 14 ani de activitate, Editura C.H. Beck a realizat o cifra de afaceri care o pozitioneaza intre primele edituri din Romania, publicand peste 2000 de titluri cu tematica juridica si economica, intr-un tiraj total ce depaseste 3.000.000. de exemplare. Iata care sunt principalele oferte de carte pentru luna iunie a.c.

CFCurierul Fiscal, Nr. 5/2014

Cea de-a 100 editie a Revistei Curierul fiscal, in luna mai, debuteaza cuEditorial:
“La finalul anului 2005 a aparut ideea. Apoi, in luna februarie 2006 se consemna aparitia unei initiative care ulterior s-a dovedit a fi un succes: Revista Curierul fiscal. Timpul a trecut si am ajuns astazi la numarul 100. Ce a insemnat aceasta perioada: multe sedinte de redactie; cateva mii de articole scrise, recenzate si o mare parte publicate; mii de informatii utile pentru cititori; intoarcerea fiscalitatii pe toate fetele pentru a-i afla secretele; aprecieri primite de la cititori.
Multumim tuturor celor implicati in a da viata acestei reviste, care prin priceperea si pasiunea lor au facut din Curierul fiscal un etalon pe piata publicatiilor de specialitate din Romania. Multumim, de asemenea, autorilor pentru calitatea articolelor scrise. Multumim, nu in ultimul rand, cititorilor, pentru ca fara ei nu am exista si ii asiguram ca vom fi alaturi de ei in continuare.”

contractul individual de muncaContractul individual de munca

Carmen Nenu

Lucrarea reprezinta o analiza a modului in care doctrina, legiuitorul, jurisprudenta, puterea executiva si partenerii sociali contribuie la consolidarea institutiei juridice a contractului individual de munca, la stabilirea rolului si importantei acestuia in cadrul dreptului muncii. Tema abordata este una de interes prioritar, deoarece cunoasterea, intelegerea si respectarea dispozitiilor legale ce asigura specificitatea contractului individual de munca, sub aspectul incheierii, executarii, modificarii, suspendarii si incetarii, constituie un factor esential pentru exercitarea dreptului la munca si pentru asigurarea stabilitatii relatiilor de munca, in scopul crearii si dezvoltarii unor locuri de munca mai multe si mai sigure si asigurarii unui climat de pace sociala.

TrainingTraining, coaching, mentoring. Metode si modele Editia I

Nicoleta-Valentina Florea

Pentru ca o organizatie sa supravietuiasca provocarilor din mediul extern, sa obtina performante si avantaj competitiv pe piata trebuie sa dezvolte cat mai mult abilitatile, competentele si cunostintele detinute de angajatii sai.
Cartea de fata trateaza cateva metode clasice, dar si noi de dezvoltare a capitalului uman, precum training-ul, coaching-ul si mentoring-ul, e-coaching-ul si e-mentoring-ul si se adreseaza managerilor si specialistilor, dar si angajatilor care intentioneaza sa-si dezvolte creativitatea, inovarea, loialitatea, lucrul in echipa, originalitatea, comunicarea, imaginatia si capacitatea de invatare, astfel incat sa poata face fata diverselor provocari cu care se confrunta.

Legea societatilorLegea societatilor. Editia 5

David Sorin, Piperea Gheorghe, Stanciu D. Carpenaru

Conceputa exclusiv pentru practicienii dreptului, aceasta lucrare si-a dovedit valoarea si utilitatea incepand cu prima editie publicata in anul 2001. Aflat la a 5-a editie, acest instrument de lucru reprezinta o lucrare de referinta si o adevarata sursa de informatii practice!

Datorita conceptiei care a stat la baza elaborarii ei, lucrarea s-a bucurat de o foarte buna apreciere in randul specialistilor. Cu deosebire, practicienii dreptului au asimilat aceasta lucrare ca un instrument indispensabil pentru gasirea rapida a unor idei care sa le motiveze solutiilor in complicatele probleme juridice ale activitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *