Cum sa economisesti bani cu ajutorul bicicletei

Odata cu cresterea nivelului de trai apar si importante schimbari economice. Insa, oricat de mult ar creste salariile, remarcam cu usurinta ca banii nu sunt suficienti si se resimte nevoia de economie. Desi economia se poate face practic din absolut orice, cea mai ingenioasa idee e sa economisesti din transport. 

Transportul joaca un rol destul de important in viata noastra. Fie ca vorbim de masina personala sau de mijloacele de transport in comun, remarcam ca nu am putea trai prezentul in acelasi mod in lipsa lor. Insa, pe transport se duc destul de multe costuri, mai ales daca avem nevoie zilnic de un astfel de transport. Asa ca, schimbarea si economiil, pot incepe in primul rand chiar de aici, achizitionandu-ti o bicicleta.

Mersul pe bicicleta are numeroase avantaje si este cu siguranta cea mai avantajoasa modalitate de transport. Chiar daca nu esti familiarizat de mic cu mersul pe bicicleta, poti oricand sa inveti acest lucru. Este vorba doar despre indemanare! 

In primul rand mersul cu bicicleta este foarte sanatos. Astfel iti poti antrena musculatura si iti poti creste forta si tonusul zilnic. Mai apoi, multe persoane opteaza exclusiv pentru bicicleta in proportii de peste 80% deoarece nu doar ca este si o metoda economica, ci si una invaziva, non-poluanta. Astfel, Mersul pe bicicleta vine cu beneficii majore atat pentru noi, oamenii, cat si pentru mediu si celelalte vietati. Totodata, sa nu uitam cati bani poti economisi prin cursele cu bicicleta si totodata faptul ca astfel poti evita aglomeratiile din mijloacele de transport in comun, cat si sa economisesti mai mult timp. O statistica ne arata ca minim jumatate din timpul pierdut in trafic se datoreaza stationarilor repetate pe care metroul, microbuzele, autobuzele, etc. il fac pe parcurs. Astfel, bicicleta te ajuta sa te strecori cu usurinta prin multime, sa eviti aglomeratia, sa ai cateva minute suplimentare de odihna dimineata si sa economisesti cu mult peste masura.

Odata cu o astfel de achizitie mai e necesara si o serie de investitii modice in echipament. Conteaza totodata si tipul bicicletei pentru care optezi. Daca optezi pentru circuitele la munte s-au pe distante indelungate s-ar putea sa ai nevoie de o bicicleta speciala offroad, la fel cum pentru drumurile scurte, de oras, ai putea folosi nistte cauciucuri mai simple si clasice. Cert este ca de calitatea experientei tale si de siguranta sunt direct raspunzatoare accesoriile, cele care deseori pot face diferenta intre o bicicleta mai scumpa si una mai ieftina. Ca de exemplu, de pe lista n-ar trebui sa-ti lipseasca doar salopeta reflectorizanta, asa cum se mentioneaza in legislatie, ci si astfel de cauciucuri bicicleta rezistente si accesibile, care te pot ajuta sa-ti transformi bicicleta dintr-una de oras, intr-una de drum lung sau pentru terenuri abrupte. 

Click4Sport ofera peste 500 de modele de cauciucuri biciclete marca Schwalbe si accesorii diverse, pentru a-ti completa necesarul de calatorie la cel mai mic pret. In plus, vei putea observa in scurt timp de la aceasta schimbare, o serie imporanta de beneficii, precum cele mentionate mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *