Credit cu garantie imobiliara in 24 de ore pentru Societatile Comerciale

Intr-o piata in care antreprenorii se lovesc de birocratie, proceduri complicate si de lunga durata pana la obtinerea unei finantari, nu a durat mult pana sa apara solutii alternative pentru ei: IFN-urile, adica Institutile Financiare Nebancare.

Noua varianta de creditare reprezinta un mod rapid si eficient de rezolvare a problemelor aparute inopinat – care nu suporta amanare, cat si o cale pentru dezvoltarea business-urilor. O afacere care salveaza alte afaceri, care finanteaza cu sume cuprinse intre 9.000 lei si 5.000.000 lei, pentru dobanzi – fixe, de 5% pe luna. Acest tip de imprumut – credit cu garantie imobiliara – este obtinut in maximum 24 de ore, insa cei interesati pot afla in doar minute daca se califica pentru el.

Documente necesare credit cu garantie imobiliara

Antreprenorii si Societatile Comerciale care doresc sa contracteze acest tip de finantare nu au nevoie decat de actele constitutive ale societatii (CUI, Act constitutiv) pentru care doresc imprumutul si de documentele privind garantia (Act proprietare, Cadastru, Intabulare). Cu aceste date, completeaza formularul de pe credit.ro, si in cateva minute sunt contactati de catre consultantii financiari ai IFN-ului, pentru a primi un raspuns la cererea lor. Odata aprobati, necesita o singura deplasare la sediu pentru prezentarea documentelor solicitate si semnarea actelor. Dupa acest pas, in urmatoarea zi, imprumutul solicitat se afla in contul lor. Contractul de imprumut cu garantie imobiliara se realizeaza pe o perioada de pana la 36 de luni, dar exista posibilitatea de prelungire. Ca un avantaj, clientii beneficiaza de 7 zile
perioada de gratie, in care nu sunt percepute penalitati pentru neachitarea la data scadenta a dobanzii.

Ce avantaje aduce un credit cu garantie imobiliara, ca alternativa la finantarile bancare:

  • Afli in 10 minute daca primesti creditul, fara proceduri complicate, fara zile intregi de asteptare.
  • Poti obtine sume considerabile de bani.
  • Odata aprobat, ai in cont banii chiar a doua zi.
  • Niciun cost pentru obtinerea imprumutului. Nu este perceput comision de analiza, de administrare, sau oricare altul.
  • Transparenta: nu exista comisioane ascunse.
  • Versatilitate. Ai posibilitatea de a returna imprumutul in doua moduri: rate lunare egale sau bullet (se plateste lunar doar comisionul, iar la finalul perioadei contractuale imprumutul initial).

Peste toate acestea insa, cei aflati in cautarea unei finantari pentru afacerea lor, au expertiza de peste 9 ani ai unor consultanti financiari, care cauta de fiecare data sa ofere solutii personalizate nevoilor clientilor. Acestia vor adapta intotdeauna serviciile si ii vor indruma nu doar in obtinerea unui imprumut adaptat contextului lor, cat si in rezolvarea problemelor ori etapele necesare dezvoltarii corecte a afacerii pe care o au.

IFN Imprumut S.A.
Soseaua Stefan cel Mare, nr.31, secotr. 2, Bucuresti
021.796.7777
021.796.7788
Credit.ro

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *