Concurs Economia Online si Libraria Libertas 25 – 31 mai 2013

Revista Economia Online, in parteneriat cu Libraria Libertas, continua concursul pentru cititorii fideli ai revistei, prin oferirea unor carti cadou. Prin intermediul demersului nostru dorim sa oferim cititorilor acces la lucrari economice de referinta, editate atat in limba romana, cat si in limba engleza. Astfel, Libraria Libertas (http://www.librarialibertas.com) va oferi o carte (al doilea premiu: un exemplar din titlul Defending the Undefendable, autor Walter Block), prin tragere la sorti, celor care vor raspunde corect la intrebarile din chestionarul de la acest link.

CONCURS

Pentru editia curenta, data limita de completare a chestionarului si intrare in concurs este 31 mai 2013. Castigatorul va fi anuntat pe pagina revistei si i se va expedia cartea la adresa completata in chestionar.

Castigatorul editiei 17-24 mai 2013 este Iesan Muntean Florentina. Felicitari! Multumim tuturor participantilor pentru interes si va invitam in continuare sa va inscrieti in editiile concursului nostru!

Succes!

Competitie inchisa! Castigatorul editiei 25-31 mai 2013 este Lipan Victor din Roman. Felicitari! Multumim tuturor participantilor pentru interes si va invitam in continuare sa va inscrieti in editiile concursului nostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *