BCR reduce din nou dobanzile fixe la creditele ipotecare in lei

Bucuresti, 6 mai 2015 – Banca Comerciala Romana (BCR) continua seria de reduceri a dobanzilor fixe pentru creditele ipotecare Casa Mea in lei.

Astfel, incepand din aceasta saptamana, dobanzile pentru creditele ipotecare Casa Mea in lei coboara la 4,95%/an, dobanda fixa pe primii 5 ani, urmata de dobanda variabila 4,65% (ROBOR 6M + doar 3,00%).

Pentru creditele ipotecare Casa Mea in lei cu dobanda fixa pe primii 10 ani scade pana la 5,45%/an, fiind urmata de dobanda variabila 4,65% (ROBOR 6M + doar 3,00%).

BCR nu percepe comisioane lunare. De asemenea, comisionul de analiza al dosarului de credit practicat de banca este ZERO.

Pentru clientii care nu au cont de salariu/pensie la BCR dobanda la creditele ipotecare este mai mare cu doar 0.2%.

“Resursele financiare solide si lichiditatea excelenta a BCR ne-au permis sa continuam reducerea dobanzilor la creditele ipotecare in lei, pentru a veni in intampinarea clientilor cu una dintre cele mai bune oferte. Am coborat sub pragul psihologic de 5% / an pentru ofertele cu dobanda fixa in primii 5 ani si sub 5.5% / an pentru ofertele cu dobanda fixa in primii 10 ani. In acest moment, dobanzile fixe ale creditelor ipotecare BCR reprezinta o competitie serioasa pentru toate ofertele disponibile in piata. In plus oferta de rata fixa lunara asigura un control total asupra cheltuielilro lunare cu creditul, ceea ce reprezinta un element esential in luarea unei decizii corecte”, a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail & Private Banking al BCR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.