A doua editie “Ascensiunea in mediul de business prin limba germana”

Centrul de Limbi Straine A_BEST (http://www.abest.ro/) organizeaza pe 23 martie cea de-a doua editie a evenimentului “Ascensiunea in mediul de business prin limba germana”, un eveniment dedicat specialistilor de resurse umane din companii, despre impactul asupra mediului de afaceri al proiectelor de training de limba germana pentru angajati. Guest speaker in cadrul evenimentului va fi Diana Burhala, Learning and Knowledge Leader IBM Romania.  

“Fluenta in limba germana este una dintre principalele abilitati cautate de angajatori. In contextul in care companiile germane sunt printre principalii jucatori de pe piata din Romania, specialistii de resurse umane sunt in permanenta cautare de candidati care sa poata comunica in limba germana, fie pentru a stabili si a consolida parteneriate de afaceri, fie pentru a participa la sedinte sau intalniri cu reprezentanti ai companiei, de diferite nationalitati”, spune Aura Ipate, General Manager-ul A_BEST. Ea adauga ca “in 2016 cursurile de limba germana au reprezentat 35,35% din totalul cursurilor noastre livrate catre companii”.

Evenimentul “Ascensiunea in mediul de business prin limba germana”  va avea loc la A_BEST Business Lounge din Bucuresti (zona Dorobanti – Romana), cea mai noua solutie de birouri private si sali de conferinte pentru antreprenori, iar participantii la eveniment vor afla de la Diana Burhala, Learning and Knowledge Leader IBM Romania, informatii cu privire la organizarea si integrarea angajatilor in programe de training de limba germana. De asemenea, partenerii evenimentului au pregatit numeroase premii pentru participantii la eveniment.  

Prima editie a evenimentului “Ascensiunea in mediul de business prin limba germana” a fost una de succes. La evenimentul care a avut loc pe 1 octombrie 2015 a fost prezenta Magda Sandu, HR Manager Porsche Finance Group Romania, iar seminarul a strans peste 50 de participanti in cadrul Hotelului Cismigiu din Bucuresti.

A doua editie a evenimentului “Ascensiunea in mediul de business prin limba germana”  va incepe la ora 17.30 si va avea trei componente:

  • Prezentari speakeri
  • “Criterii de selectie a programelor de training de limba germana” – prezentare sustinuta de Aura Ipate, General Manager Centrul de Limbi Straine A_BEST
  • “Limba germana si management de succes” – prezentare sustinuta de Diana Burhala, Learning and Knowledge Leader IBM Romania
  • Tombola cu premii
  • Sesiune de networking.

Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza invitatiei, in limita locurilor disponibile, si nu presupune nicio taxa de participare.

Parteneri media: Business Woman, Debizz, EconomiaOnline.ro, Allgemeine Deutsche Zeitung

Parteneri eveniment: Elite Business Women, ConfidentPR, TopMovers, A_BEST Business Lounge, Open4Business

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *