Revista presei economice- 8 iulie 2014

Salarizarile din sistemul privat
Ziarul Financiar

In prezent, atat pentru pozitiile de entry level cat si pe cele cu experienta, cele mai multe angajari se fac in domeniile IT, bancar si BPO- business process outsourcing.

Firmele de recrutare au oferit o serie de informatii si despre salarizarile din domeniu, apreciind ca pentru un angajat fara experienta poate primi 250 euro net minimum pentru angajarea in BPO, 300 euro pentru bancar si 500 pentru IT. Cele mai mari salarii sunt in top management si pot depasi 6000 euro/luna. Principalii angajatori de pe piata, conform ZF sunt: Endava, IBM, Orange, SCC Services, Dell International Service, Microsoft, DB Global Technology, Luxoft, Pentalog, Ness Atos IT Solutions and Services, Accesa IT Systems, Vodafone, Teamnet sau  Emag.

Noi garnituri in circulatie in capitala
Ziarul Financiar

Contractul incheiat cu o firma spaniola care vinde garnituri, in valoare de aproximativ 97 milioane de euro s-a concretizat in darea in folosinta a metrourilor incepand cu data de 9 iulie 2014.

Aceste trenuri circula pe magistrala – Pipera-Piata Victoriei-Piata Unirii- Berceni si sunt date in folosinta etapizat pe parcursul acestui al doilea semestru al anului 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *