Revista presei economice- 11 iunie 2013

Impartirea fondurilor europene pentru perioada 2014-2020
Ziarul Financiar

Pentru perioada 2014-2020 vor fi finantate sase programe operationale in cadrul Politicii de Coeziune, iar ca autoritati de management vor fi Ministerul Dezvoltarii, Ministerul Agriculturii si Ministerul Afacerilor Europene.

Programele finantate si alocarea de fonduri sunt: PO Infrastructura Mare (6,98 mld. euro), POR (6,99 mld euro), PO Dezvoltarea Capitalului Uman (2,1 mld. euro), PO Competitivitate (1,35 mld euro), PO Dezvoltarea Capacitatii Administrative (960 mil. euro), PO Asistenta Tehnica (300 mil. euro).

 

Platinium, un nou card emis de catre BRD
Wall Street

Cardul Platinium se va adresa in special persoanelor cu venituri lunare de peste 7.000 lei si va fi disponibil in trei forme:  doua carduri de debit (lei si euro), card de credit (lei), aflate sub sigla MasterCard.

Clientii pot beneficia de o linie de credit (revolving sau overdraft, acces la saloane VIP din cadrul aeroporturilor, asigurari de calatorie, si parteneriate cu firme din Romania si cele deja existente cu MasterCard. Platile prin intermediul cardului se vor putea realiza si cu ajutorul tehnologiei contactless.

Ciprian-Gabriel Raicu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *