OVB Allfinanz Romania asigurari de viata dovada ca iubesti si ca te iubesti

Omul este facut sa iubeasca si sa se iubeasca, sa aiba grija de altii si sa aiba grija de el. Cand el este nepasator, nu se pot face minuni dumnezeiesti.   

Demonstrezi ca iubesti si te iubesti, cu OVB Allfinanz Romania asigurari de viata, fiindca prevederea este mama intelepciunii si dovada ca doresti sa te stii la adapost si sa ii pui pe cei dragi la adapost.

Consider ca ar trebui sa ne depasim prejudecatile si sa facem ceea ce trebuie pentru noi si pentru ai nostri.

Asigurarea de viata este ca un testament: in cazul in care pleci intempensiv in lumea ingerilor, te asiguri ca apartinatorii nu vor fi nevoiti sa suporte si durerea despartirii de tine si datoriile legate de inmormantare, care se stie ca este destul de costisitoare.

Sa zicem  ca lucrezi intr-un mediu extrem de periculos si ai in intretinere 3-4 copii minori sau elevi de liceu! Nu poti sa nu ii pui la adapost in caz de Doamne fereste!

Dupa cum oamenii lucizi lasa prin testament fiecaruia dintre apartinatori ceva, la fel ar trebui sa procedeze si cu asigurarile de viata, mai ales ca sunt valabile si in caz de boala sau in cazul in care nu se intampla nimic rau in timpul perioadei contractuale.

Nu este obigatoriu sa te imbolnavesti, fiindca ti-ai facut o asigurare de sanatate, ci dimpotriva ai nenumarate posibilitati comparativ cu o persoana care nu considera necesar sa se asigure.

Intre o persoana asigurata facultativ si una care isi achita asigurarea medicala numai catre stat din salariu, prima va fi privilegiata, fiindca in fata ei se deschid usile clinicilor private, cu aparate si specialisti de exceptie, cu un numar mai mic de pacienti in grija fiecarui medic, in timp ce a doua asteapta sa i se faca analizele si testele necesare.

Sa ai o asigurare de viata sau de sanatate nu inseamna sa cobesti, ci pur si simplu sa fii vigilent si sa nu doresti sa iti pui familia la grea incercare, daca se intampla vreun lucru rau cu tine.

Sa analizam optimist asigurarea de viata! Nu exista instrument de economisire mai eficient! 

Sa fii sanatos si sa ai viata lunga si sa nu ai nevoie de ajutorul oferit in caz de boala sau de deces! Vei avea de castigat si in cazul acesta, fiindca banii dati de tine luna de luna se aduna, sunt investiti cu grija si beneficiile rezultate se adauga sumei respective.

Este posibil sa primesti 600 de lei pe an sau 1000 de lei anual, in functie de suma stransa. Te asigur ca de la nicio banca nu primesti o asemenea dobanda, de aceea fii prevazator si fa o asigurare de viata sau de sanatate acum!

Nu pot sa nu iti prezint si asigurarea de locuinta, fiindca mi se pare o datorie de onoare sa te sfatuiesc sa fii prevazator. In viata se intampla lucruri rele si lucruri bune, iar tu trebuie sa fii pregatit pentru toate.

Cand cineva drag este foarte bolnav, iar rezervele au fost complet golite, este salvator banutul acela scos de unde a fost pastrat si cu ajutorul caruia il ajuti pe cel drag sa sufere mai putin, sa primeasca ingrijiri excelente, sa se faca bine.

Ai putea sa ii daruiesti o asigurare de sanatate pe numele lui, sa nu fie niciodata pus in situatia de a fi un bolnav sarac.

La fel se intampla si cu locuinta. Nu poti sta nepasator,cand in jurul tau vezi incendii, explozii, uragane care spulbera acoperisul.

Toate aceste stricaciuni se repara cu sume astronomice. Salariul este deja impartit in: facturi, alimente de prima necesitate, naveta.

Daca ai o polita de asigurare a locuintei, situatia se schimba.

OVB intermediaza si pensii facultative avantajoase ca sa ai o batranete linistita. Pui in pusculita acum, asiguratorul ia banii, ii investeste si la finalul contractului iti umple pusculita cu bani.

In acest mod iti poti asigura o pensie paralela de 800-1000 de lei luna de luna.

In caz de deces, banii nu se pierd, fiindca sunt dati apartinatorilor, de aceea ti-am spus la inceput ca asigurarea demonstreaza ca ii iubesti pe cei dragi si ca te iubesti si pe tine.

Cu pensia de la stat nu se intampla niciodata acest lucru. Au fost oameni care au decedat si nu au incasat o luna pensie, iar banii depusi de ei luna de luna au ramas ai statului.

Ne asiguram sa ne fie mai bine in viata si sa ii stim pe cei dragi linistiti, fiindca ne-ar mahni sa stim ca se imprumuta sa ne faca bine sau sa ne cumpere tratamente costisitoare, fiindca sanatatea si viata noastra depind de ele.

Multe situatii de viata sunt foarte delicate cu toate ca ezitam sa vorbim despre ele.

Asigurarile mediate de OVB ne invata sa fim independenti financiar si sa traim demn, economisind banii de care vom avea nevoie in situatii-limita sau de care ne vom bucura pur si simplu impreuna cu cei dragi, daca situatiile-limita nu vor exista.

Este ca si cum orice stat are o armata, se pregateste de razboi, cu toate ca spera sa fie pace.

OVB Romania este cel mai bun mediator de asigurari de pe piata, deoarece:

  • are 100 de parteneri puternici, adevarati maestri ai investitiilor eficiente.
  • isi desfasoara activitatea de 5 decenii in tari dezvoltate ale lumii, state in care asigurarile sunt la mare cautare si oamenii au invatat sa fie pretentiosi, cand este vorba de banii lor.
  • are la dispozitie oferte de asigurari personalizate in functie de nevoile si dorintele clientilor.
  • pune pe primul plan satisfactia asiguratilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *