MLM News va invita la Network Marketing Forum, editia a II-a

Network Marketing Forum, pregatit pentru a doua editie. Evenimentul dedicat profesionistilor in vanzari directe si network marketing va avea loc duminica, 1 noiembrie 2015, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti, incepand cu ora 10:00.

Tema – Ajutandu-i pe ceilalti – va fi abordata de o serie de parteneri independenti de elita, lideri din top managementul unor companii de vanzari directe si traineri.

Speakerii evenimentului:

  •     Ana-Maria Iancu, Country Manager LR Health & Beauty Systems
  •     Florin Muresan, Ambasador director, Life Care
  •     liderii Calivita Ionela Badila si Victoria Voicu
  •     Avocat Ofelia Birsan, membru al Baroului Bucuresti, cofondator al societatii “Birsan, Popescu si Asociatii”
  •     Romeo Cretu, autor, trainer, speaker
  •     Constantin D. Pavel, scriitor, trainer, fondatorul sistemului SelfCoach
  •     Nawid Habib, Director Executiv Levilon
  •     Cristi Calina, Rubin OneCoin Romania
  •     Iulian Prigoreanu, Cofondator MLM NEWS

Invitatul special al evenimentului este unul dintre initiatorii educatiei non-formale din Romania: Andy Szekely, autor, trainer, speaker.

O noutate a celei de-a doua editii este aceea ca NMForum va fi si locul unei lansari editoriale. Este vorba despre o noua carte semnata de Cristian Onetiu, cofondatorul Life Care, cea mai mare companie romaneasca de vanzari directe si detinatoarea primului Trofeu NM Forum, la categoria companii. Cu o experienta antreprenoriala de peste 15 ani, Cristian Onetiu este, de asemenea, autorul cartii “Start in Antreprenoriat”.

Orlando Petriceanu va fi din nou alaturi de NMForum! Iar de data aceasta… nu va veni singur.

Programul evenimentului:

Ora 10.00 – Deschiderea evenimentului

Iulian PrigoreanuDe ce NMForum?
Avocat Ofelia BirsanMLM vs. scheme piramidale
Constantin D. PavelFilozofia lui “a da”
Victoria Voicu si Ionela Badila – Ajuta pe cei care vor sa fie ajutati

Coffee Break (apa, ceai, cafea)

Ana-Maria IancuSchimb de vieti
Romeo CretuObiective si Obiceiuri

Pauza (intre orele 13.00 – 14.00)

Florin MuresanReputatie, influenta si ajutor
Lansare carte – Antreprenoriatul bineluiCristian Onetiu
Cristi Calina –  Un ajutor eficient: duplicarea corecta
Nawid HabibNoua era a Network Marketingului social

Pauza (intre orele 15.50-16.00)

Andy SzekelyDaruitorii, profitorii si cei care tin scorul
Moment special, Orlando Petriceanu

Partenerii evenimentului sunt: Jurnalul de Afaceri, Revista Print & add, Editura Adantis, Calendar Evenimente, Portalul National de Administratie Publica, Global Manager, Roportal.ro, Bucuresteni.ro, TIME TV.

Biletele se gasesc la vanzare pe platforma nmforum.ro sau la telefon 0722630598 (persoana de contact Cristina Baranescu).

Organizat de Asociatia Educationala Optiuni Pentru Viitor, prin proiectul MLM News, Network Marketing Forum este prima serie de evenimente informationale si educationale dedicate zonei de vanzari directe si network marketing, avand ca obiective crearea spatiului propice schimbului de experienta intre profesionistii in domeniu si consolidarea acestei industrii in Romania.  De asemenea, Network Marketing Forum este o intalnire accesibila persoanelor deschise catre optiuni noi antreprenoriale sau de suplimentare a veniturilor si care doresc sa se informeze vizavi de acest domeniu, printr-o intalnire directa cu lideri de top din Romania.

NM Forum vine intr-un context in care optiunile antreprenoriale oferite de companiile de vanzari directe reprezinta o solutie economica reala si o optiune financiara de viitor. Conform ultimelor statistici oferite de Federatia Mondiala a Asociatiilor Companiilor de Vanzari Directe (WFDSA), vanzarile globale in domeniul de network marketing s-au ridicat la 182,8 miliarde de dolari in anul 2014, forta de vanzari la nivel mondial fiind de aproape 1 miliard (99.724.641) de parteneri  independenti. In Romania, industria vanzarilor directe a crescut fata de 2013 cu 1,4%, in 2014 inregistrand vanzari de 373 de milioane de dolari si 302.500 de distribuitori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *