Macheta ARO 240 – disponibila pe Magazinulcolectionarului.ro

Au existat mai multe masini fabricate la noi in tara, fie conceptii originale, fie prin licenta de la alti producatori. Totusi, in anii ’80 modelele ARO au fost automobile de teren care au facut senzatie din toate punctele de vedere si care au influentat extrem de mult lumea automobilistica in ceea ce priveste vehiculele de teren, cu atat mai mult datorita faptului ca discutam despre o conceptie romaneasca. 

Producatorul de la Campulung-Muscel si-a inceput productia inca din anul 1957 lansand multiple modele cu diverse motorizari atat pe benzina cat si diesel, precum si in multiple configuratii de caroserie. In total, au fost produse peste 380.000 de masini iar pana in anul 1989 majoritatea productiei a fost exportata. Din pacate, ultimul automobil ARO a iesit pe poarta fabricii din Romania in anul 2003 iar in Cehia  s-a continuat fabricarea modelelor timp de inca un deceniu. 

Un model emblematic al fostului producator romanesc a fost ARO 240. Acesta era un vehicul de teren decapotabil  in doua usi – considerat un adevarat supravietuitor al epocii comuniste. 

Pentru iubitorii marcii cat si modelului ARO 240 in special, este disponibila la numai un simplu click distanta o macheta executata in cele mai mici detalii, precum si cu diverse functii mecanice perfect functionale.

Accesand magazinulcolectionarului.ro puteti intra in posesia acestei machete auto. Macheta se livreaza be bucati impreuna cu revista in care puteti gasi toate detaliile pentru asamblare, precum si tot felul de informatii interesante si utile despre ce a reprezentat ARO si despre modelul 240. 

Indiferent ca doriti sa construiti macheta ARO 240 sau doriti sa gasiti machete ale altor masini, cu siguranta veti gasi produsul perfect nevoilor si dorintelor dumneavoastra in cadrul acestui magazin online. De asemenea, pe langa machetele auto care sunt disponibile in mii de exemplare ale masinilor din toate timpurile, puteti gasi si cumpara machete militare, feroviare, aviatice sau chiar machete moto. Indiferent de produsele dorite, calitatea acestora este inalta – motiv pentru care nu trebuie sa lipseasca din colectia nici unui pasionat de machete.

De-a lungul timpului, pe masura ce industria auto a evoluat, au fost lansate extrem de multe modele emblematice si inovatoare ca tehonologie care au influentat extrem de mult lumea auto, atat noi, retro, iar daca este sa dam un exemplu din acest punct de vedere, Ford Mustang reprezinta un reper foarte bun. In ceea ce priveste autovehiculele istorice, cu siguranta acestea intorc toate privirile in momentul in care sunt scoase la lumina.

Toate detaliile despre produse dorite, va sunt puse la dispozitie pe site, astfel ca, sunteti invitati sa accesati magazinul online Magazinulcolectionarului.ro si cu siguranta aici veti gasi exact ceea ce cautati.

Un necunoscator sau pur si simplu o persoana care nu este atrasa de domeniul auto, ar putea spune ca aceste machete sunt doar simple “jucarii”. Insa, pentru adevaratii pasionati, machetele auto de cea mai buna calitate si executate in cele mai mici si precise detalii, pot avea o valoare sentimentala foarte mare, in special daca reprezinta un anumit model preferat de masina, ori un autoturism din copilarie detinut de parinti de exemplu. In concluzie, daca si dumneavoastra va doriti sa achizitionati si va bucurati cu adevarat de cele mai fidele si calitative machete auto,  atunci trebuie sa apelati la magazinul online Magazinulcolectionarului.ro unde va sunt puse la dispozitie la cel mai bun raport pret/calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *