Garanti Bank lanseaza un nou credit de nevoi personale, de pana la 5.000 lei

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci de pe piata locala, lanseaza un nou credit de nevoi personale, un produs menit sa deserveasca nevoile clientilor existenti si potentiali vara aceasta.

Clientii pot aplica pentru o finantare de pana la 5.000 de lei, pe o perioada de maximum 18 luni, pana la finalul lunii august.

“Le dorim clientilor nostri sa poata bifa vara aceasta din lista cu proiecte pe care si-au propus sa le duca la bun sfarsit. Vorbim de acele lucruri mici, care aduc bucurie, dar care nu au fost sau nu sunt intotdeauna catalogate drept urgente sau cele mai importante. Fie ca ne gandim la un loc splendid pentru a-si petrece vacanta, la renovarea locuintei, la gadget-uri sau dispozitive si tehnologie de ultima ora, sau la participarea la un curs pe care si-l doresc foarte mult, acest credit de nevoi personale este o solutie financiara rapida, simpla si ieftina, care le poate schimba starea de spirit si le va reaminti ca a face ceva doar pentru ei este binevenit si chiar recomandat. Acest nou produs este un credit special pentru perioada de vara, destinat oricui, indiferent daca este client Garanti sau nu”, a declarat Roxana Rebegeanu, Head of Retail Banking, Garanti Bank.

Principalele beneficii ale noului produs de nevoi personale sunt: rata a dobanzii fixa de, 0 comision de administrare si DAE 7,55%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *