Editura C.H. Beck – Carte juridica si economica – August 2013

Editura C.H. Beck RomaniaEditura C.H. Beck este parte integranta a trustului european C.H. BECK, unul dintre cele mai vechi si mai reprezentative din Europa, grup fondat in anul 1763. In prezent, acest grup include mai multe societati din Germania, Elvetia, Cehia, Polonia si Romania.In cei peste 14 ani de activitate, Editura C.H. Beck a realizat o cifra de afaceri care o pozitioneaza intre primele edituri din Romania, publicand peste 2000 de titluri cu tematica juridica si economica, intr-un tiraj total ce depaseste 3.000.000. de exemplare. Iata care sunt principalele oferte de carte pentru luna august a.c.

Comertul international cu serviciiComertul international cu servicii
Autor: Funaru Mihaela
Descriere: Aceasta carte se concentreaza asupra unuia dintre cele mai dinamice sectoare ale economiei mondiale si propune o analiza a tuturor elementelor esentiale pe care un specialist sau un student trebuie sa le cunoasca referitor la domeniul serviciilor.
Carte disponibila aici.


Tehnica operatiunilorTehnica operatiunilor de comert exterior
Autor: Funaru Mihaela
Descriere: Cartea de fata urmareste sa contribuie la cunoasterea si aprofundarea notiunilor esentiale specifice tranzactiilor internationale, atat in ceeace-i priveste pe studenti, cat si pe oamenii de afaceri interesati in extinderea si dezvoltarea cu succes a activitatii lor in afara granitelor tarii.
Carte disponibila aici.


Utilizarea performanta a programariiUtilizarea performanta a programarii neurolingvistice (NLP) in managementul firmei
Autor: Cornel Iosif
Descriere: NLP urmareste formarea unor tipare comportamentale ale unei persoane, atat constiente cat si inconstiente, in vederea atingerii unei eficiente cat mai crescute.

Lucrarea de fata se afla la confluenta unor domenii majore precum: management, psihologie organizationala, statistica, comunicare etc. si prezinta atat o sistematizare a domeniului programarii neurolingvistice, cat si explicatii de ordin practic.

Obiectivul cartii il reprezinta folosirea instrumentarului programarii neurolingvistice in scopul generarii unor avantaje competitive in cadrul proceselor interne ale firmei, prin ameliorarea performantelor angajatilor.
Carte disponibila aici.

Prospectarea pietei prin metoda statisticaProspectarea pietei prin metoda statistica
Autor: Manuela Rozalia Gabor
Descriere: Aceasta carte, bogata in informatii teoretice si practice, este structurata pe 12 capitole care contin numeroase studii de caz, aplicatii, sugestii de intrebari grila, precum si bibliografie recomandata pentru fiecare capitol.

De asemenea, lucrarea contine un mic glosar de termeni de specialitate si numeroase anexe cu rol de a completa si sustine informatiile teoretice si practice din cuprinsul cartii.
Carte disponibila aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *