BusinessMark: Reprezentantii institutiilor financiare se reunesc pe 15 martie 2017 la “Romanian Financial Conference”

BusinessMark anunta organizarea celei de-a patra editii a conferintei “Romanian Financial Conference”, ce va avea loc pe 15 martie 2017, la Hotel Radisson Blu, Bucuresti. Reprezentantii managementului celor mai importante banci si institutii financiare prezente pe piata romaneasca se vor intalni pentru a dezbate provocarile sectorului financiar-bancar.

Evenimentul va aborda teme legate de perspectivele generale ale economiei romanesti si implicatiile in mediul bancar, reglementarea si legiferarea in domeniul creditarii, provocari generate de evolutiile externe, perspective privind intermedierea financiara in zona IMM-urilor. De asemenea, vor fi discutate subiecte precum: managementul riscului, digitalizarea sistemului bancar, evolutia sectorului financiar nebancar, piata asigurarilor in Romania, finantarea prin piata de capital, piata romaneasca de leasing – context, oportunitati, fondurile de pensii – evolutie, contributii, prioritati.

Suntem bucurosi sa organizam pentru al patrulea an Romanian Financial Conference si credem cu tarie ca, in contextul economic actual, domeniul financiar-bancar merita o atentie deosebita. Anul acesta vom avea invitati profesionisti de renume, pe care merita sa-i cunoasteti si carora le multumim pentru deschiderea cu care au acceptat invitatia la acest eveniment.“, a declarat Daniel Dragan, Managing Partner BusinessMark.

Editia de anul acesta este moderata de Gabriela Folcut, Presedinte Comisia de comunicare, Asociatia Romana a Bancilor si Daniel Dragan, Managing Partner BusinessMark. Participantii au oportunitatea sa interactioneze cu cei mai importanti jucatori din domeniu.

 • Sergiu Oprescu, Presedinte Asociatia Romana a Bancilor; Presedinte Executiv Alpha Bank
 • Florin Danescu, Presedinte Executiv, Asociatia Romana a Bancilor,
 • Petre Bunescu, Director General Adjunct, BRD-GSG
 • Mirela Iovu, Vicepresedinte, CEC Bank
 • RazvanButucaru, Partner, Financial Advisory Services, Mazars Romania
 • Paul Mitroi, Director, Directia Reglementare Autorizare/Sectorul Asigurari-Reasigurari, Autoritatea de Supraveghere Financiara
 • Florentina¬†Almajanu, Director General, Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania
 • MugurPopescu, Director investitii, BCR Pensii, Membru Board, Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania
 • Anca Babaneata, CEO, Gothaer Asigurari Reasigurari
 • Bogdan Andriescu, Presedinte, Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania
 • Melania Hancila, Director Executiv, Asociatia Societatilor Financiare din Romania
 • Jan Pricop, Director Executiv, Asociatia Administratorilor de Fonduri

In 2017, “Romanian Financial Conference” este dedicata unui public tinta divers: banci, companii de asigurari, companii de leasing, fonduri de pensii, investitori, autoritati, experti financiari, analisti economici si consultanti.

Evenimentul este organizat de BusinessMark alaturi de CEC Bank si Mazars, cu sprijinul ARB, UNSAR, ALB ROMANIA si UNSICAR si a partenerilor media: NewMoney, Jurnalul de Afaceri, Promo Afaceri, Ziare.com, Business24, Calendar Evenimente, MLM News, Debizz, Revista Valoarea, Antreprenorinromania, Transilvania Business, Roportal, Bucuresteni.ro, Administratie.ro, Manager Express, Plan de afacere, Economia Online, Global Manager, Legal Marketing, Finzoom, Chalbert, Avocatura, Rabbit, Vox Capital, 1asig.ro.

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.