BusinessMark: Subiectul accesarii fondurilor europene si ajutoarelor de stat este dezbatut de reprezentanti ai autoritatilor pe 17 martie 2017

BusinessMark anunta organizarea celei de-a patra editii a evenimentului “Fondurile Europene si Ajutoarele de stat 2014-2020”, ce va avea loc pe 17 martie 2017, la Hotel Radisson Blu, Bucuresti. Scopul intalnirii este de a analiza si dezbate situatia accesarii fondurilor europene si a ajutoarelor de stat, a oportunitatilor si perspectivelor pentru perioada 2014-2020 alaturi de reprezentanti ai Guvernului si Ministerelor de resort, Autoritatilor de Management, companii mari si IMM-uri, experti, investitori, banci si consultanti.

In cadrul evenimentului vom discuta despre solutiile de crestere a ratei de absorbtie a finantarilor europene, impedimentele in accesare, dar si despre modalitati de depasire a lor, solutii viabile de investitie.

Stim ca una dintre principalele constrangeri cu care se confrunta mediul de afaceri din Romania este accesul la finantare, un aspect fundamental in dezvoltarea sectorului privat si a cresterii economice. Fondurile europene si schemele de ajutor de stat reprezinta surse de finantare esentiale pentru mediul de afaceri din Romania, iar cresterea gradului de absorbtie este o miza importanta pentru economia romaneasca. In acest sens, evenimentul pe care il organizam vine in intampinarea romanilor, pe care ii aducem fata in fata cu autoritati si reprezentanti cheie, care ii pot ghida in demersurile urmatoare.“, a declarat Daniel Dragan, Managing Partner, BusinessMark.

Participantii au oportunitatea sa interactioneze direct cu urmatorii invitati:

  • ILAN LAUFER, Secretar de Stat, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat – Invest Romania;
  • VIORICA DANCILA, Europarlamentar, Vicepresedinte al Comisiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Parlamentul European;
  • MIHAELA VIRGINIA TOADER, Director general al Directiei Generale Programare, S.M.I.S, Coordonare Sistem si Evaluare Proiecte Europene, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene;
  • MANUELA FURDUI, Managing Partner, FINEXPERT;
  • Reprezentant Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene;
  • RAMONA IVAN, Director, Directia Relatii Externe si Finantari Structurale, CEC Bank si Presedinte, Comisia pentru Fonduri Europene, Asociatia Romana a Bancilor;
  • Reprezentant Directia Generala Ajutor de Stat, Ministerul Finantelor Publice;
  • Specialisti Fonduri Europene si Ajutoare de Stat;

In 2017, evenimentul “Fondurile Europene si Ajutoarele de stat 2014-2020” este dedicat unui public tinta divers: IMM-uri, companii mari, autoritatile locale, investitori, agricultori, consultanti si banci.

Evenimentul este organizat de BusinessMark alaturi de FINEXPERT si CEC Bank, cu sprijinul partenerilor media: NewMoney, Jurnalul de Afaceri, Promo Afaceri, Ziare.com, Business24, Calendar Evenimente, MLM News, Debizz, Revista Valoarea, Antreprenorinromania, Transilvania Business, Roportal, Bucuresteni.ro, Administratie.ro, Manager Express, Plan de afacere, Economia Online, Global Manager, Legal Marketing, Finzoom, Chalbert, Avocatura, Rabbit, Vox Capital, 1asig.ro.

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *