Asociatia Clujul Vazut Altfel si BCR lanseaza la Cluj aplicatia Top City Card

La mai putin de 1 an de la lansarea cardului BCR City Card la Cluj, Asociatia Clujul Vazut Altfel si Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza aplicatia Top City Card, primul ghid turistic din lume disponibil pe smartphone asociat unui city card.
In acest moment, exista aplicatii care indeplinesc fiecare, separat astfel de functii, insa aplicatia Top City Card este inedita prin prisma legaturii realizate intre cele 3 concepte: recomandari – beneficii BCR City Card – ghid turistic.
Detinatorii de carduri BCR City Card pot descarca gratuit aplicatia disponibila in Apple Store si Google Play, iar activarea aplicatiei se face cu ajutorul numarului de card.
Utilizatorii au posibilitatea de a selecta orasul dorit (Cluj-Napoca, Sibiu, Brasov, Timisoara) si de a vizualiza partenerii din cadrul proiectului, obiectivele turistice din locul selectat, dar si informatii referitoare la ofertele disponibile pentru posesorii de BCR City Card sau Top City Card.
“Ne dorim sa transformam utilizatorii aplicatiei din simpli trecatori, care parcurg in graba o zona cu potential turistic si care, poate, admira pe fereastra masinii ruinele unei cetati, in potentiali turisti. Sa ii determinam sa se opreasca, fie si pentru cateva minute, si sa afle povestea acestor locuri deosebite pe care le promovam prin intermediul proiectului. Un muzeu, o rezervatie naturala sau ruinele unei cetati pot ascunde povesti frumoase care, datorita acestei tehnologii incorporate in aplicatia Top City Card, devin mai accesibile oamenilor”, a declarat Attila Kiraly, Presedinte Asociatia “Clujul Vazut Altfel”.
“Dupa 9 luni de la lansarea BCR City Card, primul card de debit, contactless, emis instant, revenim cu un nou proiect ambitios dezvoltat impreuna cu Asociatia “Clujul Vazut Altfel” pentru clientii nostri tineri. Aplicatia Top City Card va consolida legatura Bancii Comerciale Romane cu detinatorii de carduri pentru ca ne va permite sa observam preferintelor clientilor nostri atunci cand vine vorba despre cumparaturi, lozurile unde servesc masa sau petrecerea timpului liber”, a declarat Sorin Cordovan, Director Zonal BCR.
Aplicatia Top City Card ii ajuta pe detinatorii de BCR City Card si Top City Card sa descopere rapid si usor locatiile partenere. Bazandu-se pe localizarea utilizatorului, aplicatia le va permite acestora sa caute cele mai apropiate oferte din oras, grupate pe categorii si domenii de activitate: de la restaurante, cafenele, pub-uri, pana la hoteluri, activitati de petrecere a timpului liber si obiective cultural-turistice. Utilizatorul poate selecta modul de afisare a rezultatelor (listare sau harta), poate opta pentru functia de navigare si are la dispozitie detalii despre aceste puncte de interes (fotografii, date de contact, oferta city card disponibila, informatii generale, etc).
Pe langa recomandarile date si informatiile referitoare la ofertele City Card, aplicatia Top City Card se foloseste de o tehnologie inovativa care permite dispozitivelor amplasate la partenerii din cadrul proiectului sa comunice in mod direct cu aplicatia instalata pe terminalele mobile ale utilizatorilor.
Odata ajuns la un punct de interes inclus in proiect, utilizatorul este intampinat cu un mesaj de bun venit, care contine si informatii referitoare la oferta City Card, precum si optiunea de a porni functia de ghid turistic..
In prezent, exista peste 330 de parteneri in orasele Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov si Sibiu, iar parteneriatul se va extinde si in alte orase cu universitati de prestigiu: Bucuresti, Constanta, Iasi, Oradea, Sighisoara, Targu Mures si Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *