Varujan Pambuccian va sustine la Iasi conferinta “Tehnologii disruptive” pe 4 iunie

Varujan Pambuccian va sustine la Iasi conferinta “Tehnologii disruptive” pe 4 iunie, ora 16.30 la Aula Magna “Mihai Eminescu” din cadrul Universitatii “Al.I.Cuza” Iasi. Conferinta este organizata de Extind Management (www.danzaharia.biz) in parteneriat cu Ness Romania, SCC Romania, Endava, Scoala Informala de IT si Tudor Office Center. Conferinta va fi transmisa live prin IBS TV.

Accesul la conferinta este liber. Inscrierile se pot face pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1434473476857851/

Conferinta este destinata tuturor celor interesati de industria IT & Outsourcing, studentilor si masteranzilor de la Universitatea “Al.I.Cuza” si Universitatea Tehnica “Gh.Asachi” din Iasi. Vor fi abordate teme cum ar fi cercetarea ca baza a dezvoltarii Romaniei si patru tehnologii care vor schimba societatea umana.

Varujan Pambuccian – “Lumea in care traim difera mult de cea de acum zece ani. Atunci eram o tara cu forta de munca ieftina si a carei valoare era putin cunoscuta in lume. Facultatile noastre pregateau specialisti care isi gaseau mai usor in strainatate decat in tara un loc de munca platit decent. Astazi forta de munca nu mai este una ieftina, valoarea ei este cunoscuta in toate companiile mari din domeniu iar investitiile incep sa fie limitate de numarul de specialisti creati in sistemul nostru de invatamant. Unele companii romanesti recurg deja la forta de munca adusa din Europa, Asia sau Statele Unite. Este semnul clar ca e necesara o noua strategie de abordare a cresterii. ” (www.pambuccian.ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published.