ROMANIAN OUTSOURCING SUMMIT 2O16, 30 Martie 2016, Hotel Hilton, Bucuresti

Platforma dedicata serviciilor de externalizare din Romania OUTSOURCING TODAY impreuna cu THE DIPLOMAT-BUCHAREST organizeaza pe 30 martie, Hotel  Hilton Bucuresti, cea de-a doua editie dedicata domeniului  de externalizare a serviciilor profesionale din Romania,  ROMANIAN OUTSOURCING SUMMIT  2016.

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor diamond Wipro, partenerii strategici Asociatia Liderilor in Servicii pentru Afaceri din Romania (ABSL), Outsourcing Advisors,partnerul platinum  Societe Generale European Business Services si partenerii Think Ahead-ACCA, Endava, Noerr,  Omifa, Stefanini, cu sprijinul ANIS- Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, ExTind si Cluj IT.

Numarul angajatilor din domeniul externalizarii serviciilor a ajuns aproape de 70,000 in Romania, iar veniturile din acest sector contribuie la aproape 1.6 la suta din PIB, in contextul in care aceasta industrie e in continua crestere: de la sectorul auto la cel financiar, serviciile externalizate se multiplica exponential si piata e in continua evolutie.

Astazi, inovatia este conceptul cheie  iar noile tehnologii si abordarile inovatoare se regasesc in toate aplicatiile serviciilor externalitate, cloud sourcing, insourcing, hybrid sourcing, automatizare si servicii integrate. Relatiile traditionale de externalizare a serviciilor au evoluat si ele in parteneriate.

Summitul dedicat acestui domeniu doreste sa sublinieze modul in care aceasta evolutie dinamica a serviciilor locale de externalizare este o provocare pentru principiile de baza ale functionarii traditionale a organizatiilor precum si oportunitatile acestei cresteri.

The Diplomat – Bucharest prezinta ROMANIAN OUTSOURCING SUMMIT  2016. un eveniment de elita ce isi propune sa sublinieze evolutia locala a serviciilor profesionale de externalizare si solutiile concrete pentru dezvoltarea acestora pe piata din Romania.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *