RE/MAX: Cat costa un start-up in imobiliare

Odata cu dezvoltarea numeroaselor proiecte rezidentiale si relansarea pietei de profil, tot mai multi antreprenori isi indreapta atentia catre deschiderea unei afaceri pe segmentul agentiilor imobiliare, potrivit RE/MAX, lider mondial in domeniu si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment.

“Daca pana nu de mult atentia noastra era concentrata pe agentiile imobiliare care isi doreau sa se alature retelei RE/MAX, in prezent vrem sa venim tot mai mult in sprijinul antreprenorilor deoarece am vazut ca exista un interes tot mai mare in ceea ce priveste un start-up pe piata de profil”, a declarat Razvan Cuc, Presedinte RE/MAX Romania.

Potrivit afirmatiilor sale, infiintarea unui business pe acest segment poate fi simplificata prin achizitionarea unei francize, aceasta oferind o afacere la cheie si suport pentru derularea intregii activitati.

Astfel, odata cu deschiderea unei agentii imobiliare in franciza, proprietarul beneficiaza de o incredere ridicata in randul clientilor, datorita asocierii cu brandul global RE/MAX, dar si de alte avantaje semnificative, precum materialele de lucru necesare pentru operarea noului birou si un pachet complet de training care cuprinde 200 de ore de cursuri de pregatire la nivel avansat dedicate agentilor.

In plus, prin intermediul francizei, antreprenorii care isi doresc sa deschida un start-up in domeniul imobiliar dispun de acces la cel mai puternic brand global in imobiliare, la un sistem tehnologic performant, la o platforma CRM de listare si promovare a proprietatilor si la reteaua RE/MAX aflata in plina dezvoltare.

Ce costuri presupune o franciza RE/MAX

“In cazul RE/MAX, antreprenorii sau agentiile imobiliare independente pot achizitiona o franciza  cu un cost  cuprins intre 5.900 si 9.9000 de euro. Odata cu afilierea la reteaua noastra, acestia platesc lunar o redeventa procentuala din venituri si o redeventa fixa administrativa”, a mai spus Razvan Cuc.

Achizitia unei francize ofera broker ownerilor posibilitatea de a avea acces la consultanta in numeroase domenii necesare dezvoltarii afacerii, precum consiliere de marketing, de vanzari sau juridica si instrumentele necesare promovarii agentiei imobiliare la standardele retelei.

De asemenea, in cadrul francizelor RE/MAX, toti agentii au nevoie de certificari, pe care le pot obtine in urma a minim 150 de ore de training, brokerii avand nevoie de cel putin 200 de ore de trening specific.

Dincolo de aceste aspecte,  prin afilierea la reteaua RE/MAX, fiecare agentie are avantajul de a face parte dintr-o afacere in care, in acest moment, extista pe plan local peste 120 de agenti in cele 18 birouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.